Peaky Blinders - Gangy z Birminghamu

91%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
ynnek
93 bodů
10
Po shlédnutí 3 sérií, který mě naprosto uchvátili, musím hodnotit na 100 %. Tahle gangsterská rodinka si mě prostě získala, hlavně tedy hlavní představitel. Jemu to žeru i s navijákem. A i když to je místy i drsnější podívaná, nešlo než koukat dál. Navíc úžasný hudební doprovod. Cillian rules!
Bajocko
Bajocko
84 bodů
9
Surový seriál s propracovanými postavami zajímavým příběhem o Anglii po první světové válce. Pro mě je to ten seriál u kterýho jste schopni zapnout první díl ráno a pak skončit pozdě v noci překvapeni, že den pryč. Rozhodně doporučuji všem lidem, kteří mají rádi filmy, či seriály odehrávající se kolem 1. sv. války a příběhy z podsvětí. Příběh vás donutí si myslet, že víte co se stalo, pak najednou bum a vidíte, že je vše jinak. Tomuto seriálu prostě nemám co vytknout.
  • herci
  • děj
  • znělka
  • postavy
cze_chazzy
53 bodů
10
Výborná věc ✌️
pa043737
31 bodů
9.5
Podle mého názoru nejlepší seriál z toho co nám nabízí český Netflix.......................................................................................................... Skvělý námět doplňují velká jména filmového průmyslu (Cilian Murphy, Tom hardy) kteří potvrzují své reputace.
Mirek_Knírek
Mirek_Knírek
16 bodů
3
Já nevím za mě asi nejvíc přeceněný serial, tom shelby který furt sype rádoby chytre hlášky je fakt kurevsky nezajímavá a hlavně naprosto sebe parodická postava
Adushh
Adushh
5 bodů
10
Příspěvek obsahuje spoiler!