Mládeži nepřístupno

50%
Mládeži nepřístupno
Na komedii Mládeži nepřístupno, která se skládá z několika vzájemně propojených příběhů, se podílelo dvanáct různých režisérů a můžeme zde vidět mnoho hollywoodských hvězd, včetně George Clooneyho, Kate Winslet a Hugh Jackmanna. Zdánlivě dokonalého muže zdobí v povídce "Úlovek" na krku neobvyklá vada. Superhrdinové se účastní speed datingu v příběhu "Robinovo velké rychlé rande". V povídce "Vadí, nevadí" můžeme pozorovat Donalda a Emily na rande naslepo, jak se snaží prolomit ledy hrou. Dalšími příběhy ve filmu jsou pak "iBabe", "Návrh", "Beezel" a "Sláva vítězství".



Recenze: Mládeži nepřístupno

Kinobox.cz
60%

Mládeži nepřístupno je hodně nepřístupná komedie, pozůstávající z přibližně patnácti nesouvisejících epizodek, pospojovaných naprosto nesmyslnou globální zápletkou o teenagerech, kteří na internetu hledají "to úplně nejnechutnější video".


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3.5
Moc nechápu jak se to sakra podařilo přemluvit všechny ty známé osobnosti,aby si zahráli v této stupiditě bez špetky vtipu. Komu byl film vlastně určen? Vždyť to se přece nemohlo nikomu líbit. Jediná zajímavá epizoda byla snad jen s Jackmanem,který měl pod krkem koule a to vypovídá asi tak vše o tomto "veledílu"
xxmartinxx
xxmartinxx
22 296 bodů
4
Není to bizarní, není to nechutné, není to šokující, i když by to všechny tyhle věci tak moc chtělo být. Není to ani zvlášť chytré (i když občas, i když jen výjimečně, se to tematicky trefí) a vtipné jen velmi málo. Hodnotu tomu dodává jen nepochopitelně hvězdné obsazení, což je ale jediná hodnota.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Oh yeah. Chvílemi geniální, chvílemi zase slabší. Rande na slepo s Halle Berry nebo Wolverinem asi vede, Beezel taky hodně fain, za mě celkově teda hodně nečekaná spokojenost. Kdo má rád drsnější humor, zklamaný nebude. 6/10

Dodatečné informace

Původní název:
Movie 43 (více)
  • USA Mládeži nepřístupno
  • USA Movie 43
  • USA Comic Movie
  • USA Film 43
  • USA Kietasikniai
  • USA Mládeži neprístupné
  • USA My Movie Project
  • USA Para Maiores
  • USA Филм 43
Premiéra v ČR:
24. 1. 2013
Distributor:
HCE
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Čeština:
Mládeži nepřístupno je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch