Dědictví aneb Kurva se neříká

34%

Komentáře a recenze 64

Dle počtu bodů
tedoun
tedoun
923 bodů
3.5
Včera večer to dávali v TV. Takhle rozhořčen jsem z filmu Bolka Polivky nikdy nebyl. Divím se i zvučným jménům českého, filmového průmyslu, že po přečtení scénáře přijali účast v tomto paskvilu. Čím se může toto pokračování staré české klasiky pochlubit? Ničím! Byla to přehlídka nemístného a trapného humoru, který musel iritovat snad i skalní fanoušky Babovřesek.
marvan
marvan
616 bodů
5.5
První díl byl lepší, tohle už žádná Chytilová nebyla...
minimoj
587 bodů
1
nuda nuda nuda ještě horší než první díl
perfekta
546 bodů
3.5
Opravdové zklamání. Nudné, o nic nepřijdete.
pateta
461 bodů
4
Film nepřekročil slávu prvního dílu, i když Bolek Polívka hrál do roztrhání.
dubjanka
416 bodů
4
těším se
dagous
dagous
382 bodů
3
První díl byl snad o chlup lepší.
Moravák
340 bodů
0
Film je utrpením od první chvíle. Jediné přesvědčivé herectví paradoxně ukazují zpívající tetky v krojích. Polívka s Polívkovou po boku ukazuje, kam až lze zabřednout. Zajímavé je pozorovat, kdo všechno se rád účastní utrpení - Donutil je "vyměněn", ale na kvalitu to vliv nemá. Děj je nulový, interiéry/exteriéry levné a efektivnější by bylo je namalovat na zeď.
paniks
319 bodů
2.5
Nudné, úplně zbytečný film.
roxet
roxet
293 bodů
3
K***a Bohušu. Ať už Bolka vedlo k natočení pokračování cokoliv tak to dopadlo strašně. Mihotání postav baz ladu a skladu s tím že se náhle s čista jasna oběvý dr. Ulrych a Bohuša zachrání. Krom toho návštěva Káji mi přišla trapná a aby toho nebylo málo nechat si umřít Vlastičku a nechat ji zjevovat jako ducha to je na ne už moc. Říkám si proč pokračování vůbec přišlo na svět.