Teorie tygra

74%

Komentáře a recenze 68

Dle počtu bodů
Milena107
729 bodů
7.5
Český film nemá zrovna na růžích ustláno, takže když obsadíme film výborným hercem Jiřím Bartoškou, tak máme o zábavu, poučení i výborný herecký výkon určitě postaráno. Celkem příjemný film, se zajímavou zápletkou, ale i tak by se dalo vytěžit z námětu více.
marvan
marvan
616 bodů
7.5
Pro mě jeden z nejzajímavějších filmu z poslední doby, včetně hereckého obsazení.
les62
593 bodů
10
Film který nadchne většinu lidí nad 50 let, mírně zklame očekávání mladé generace, ale ve své jednoduchosti je naprosto skvělý. Jakmile každý z nás najde odvahu "sbalit bágl", dokáže řešit svoje životní problémy.
minimoj
587 bodů
7.5
Teorie tygra je film, který pobaví a neuškodí. Jiří Bartoška odvádí opět vynikající herecký výkon a nemůžete při sledování ani chvilku pochybovat, že si to užívá. Bez něj by celý film byl jen poloviční. Chytrý humor a dobrý výkon i ostatních představitelů umocňuje příjemný zážitek.
hofmi
hofmi
532 bodů
8
Krásný film se skvělým obsazením, především Eliškou Balzerovou, Ivou Janžurovou a také samozřejmě Jiřím Bartoškou, Překvapivě neméně dobří byli i Kohák, Vilhelmová a další. Vtípky i životní moudra se táhnou filmem jako zlatá nit, doporučuji ke shlédnutí všem.
majhan
majhan
453 bodů
7
Naše česká filmová tvorba mi byla vždy blízká jak svým nezaměnitelným humorem, lehkou nadsázkou, čistě českými reáliemi a výborným hereckým uměním zralé herecké generace. Myslím, že tento film určitě stojí za to vidět a udělat si na něj čas. Hurá do kina.
sisisi
sisisi
441 bodů
9
Moc povedený film, u kterého jsem se smála od začátku do konce. Ačkoliv musím konstatovat, že až moc vtipů bylo zamířeno na účet žen (a někdy až moc přehnané), tak jsem se bavila. Několikrát jsem se i v těch postavách našla.
patrick-sarin
438 bodů
7.5
Skvělý film, s ještě skvělejší Eliškou Balzerovou. Další obsazení je rovněž velmi dobré - Janžurová, Bartoška, překvapivě dobrý Kohák, Vilhelmová atd. Někteří se tu rozčilovali nad tím, že film zasazuje muže a ženy do naprosto zveličených stereotypních představ spojených s oběma pohlavími. Ano, ale proboha, je to film! Brát to s nadsázkou!
mil78
384 bodů
7.5
Brutalnejsi varianta Vratnych lahvi ma vychytany scenar plny dobre odpozorovanych vztahovych situaci...fajn herecke vykony, Wilhelmova v roli panovacne hysterky na hranici karikatury...bohuzel zdanlive;) Velmi příjemné překvapení.Konečně povedená česká komedie...navíc patřičně jízlivá.
koudel
koudel
318 bodů
8
Film mne pobavil a své ženě jsem doporučil sledovat jej pravidelně, protože je s ní legrace - souhlasila. Jenom by mě zajímalo, zda pan Bartoška všechny ty zapálená cigára opravdu dokouřil:-)Je to zkrátka frajer. Snad to ale s těmi ženami nebude tak zlé, jak to z děje filmu vyplývá.