Teorie tygra

74%

Komentáře a recenze 68

Dle počtu bodů
Asata
130 bodů
9
Ačkoli Bartoška není můj oblíbenec, tady velmi překvapil. Bolestný příběh mnoha mužů o tom, jak je ženy manipulují a my společně s hlavním hrdinou fandíme, aby se aspoň tomu jedinému podařilo se z kruhu vymanit a žít konečně svůj život. Hezky natočené, hvězdně obsazené.
renca-lahvicka
92 bodů
7.5
po delší odmlce další výborný český film,velice mně překvapil pan Bartoška a vůbec skvělé herecké obsazení
Adél
80 bodů
9
Film mě velmi překvapil. Herecké výkony byly výborné. Film byl vtipný, ale zároveň byl trochu smutný fakt, že to takhle funguje dost často. Na film bych se určítě ráda koukla znovu a všem bych ho doporučila. Je to jeden z dalších mnoha filmů, který se Čechům opravdu povedl.
jirinkasek
jirinkasek
71 bodů
10
Film, u kterého se zasmějete. Plno scén ze života, které pobaví nejen muže, ale i některé ženy. Po dlouhé době film, u kterého se uvolníte, zasmějete a shoda s reálným životem je vážně neskutečná. Rozhodně stojí za shlédnutí. Pan Bartoška je výborný herec, o tom žádná.
marikalu
62 bodů
6.5
Film se mi zkrátka a dobře líbil,perfektně obsazený a hlavně byl o vztazích v rodiě, vřele doporučuji.
Hanula
56 bodů
6
Teorie tygra - čekala jsem mnohem více. Ano Jiří Bartoška má charisma, takže film pozvedl. Jinak to bylo takové trochu nemastné neslané. Výkony Elišky Balzerové, Ivy Janžurové, Jakuba Koháka i ostatních se mi moc líbily. Nicméně film jako takový mě moc nezaujal.
lenka-jerabkova
33 bodů
2
Dalsi ceska blbost. Nechapu proc ma nekdo stale potrebu tocit takoveto stupidni filmy? To uz nikdo neumi natocit vtipny a pekny film? Bartoska by mel take uz premyslet o duchodu, tohle je pod jeho uroven.D alsi zvytecne natoceny film a vyhozene penize danovych poplatniku.
PavelK78
31 bodů
6
Jsem v rozacích...
roman-hary
26 bodů
3
Nevim ale myslim si ze umime udelat lepsi filmy bohuzel strasna nuda dej na nic,A Bartoska opet nad veci ale nic mimoradneho nepredvedl. Humor mi prisel jizlivy a hra na nemocneho me se film nelibil nuda-Kdyby tam nebyl Bartoska nedalo by se na to koukat. Strata casu. Nejhorsší Cesky film co sem kdy videl.
stejsky22
20 bodů
8
Docela povedený snímek, který místy přehnaně, no i přes to realisticky zobrazuje chování žen, které muže často sekýruje, omezuje a znepříjemňuje jim jejich život i přes to, že vpodstatě nic špatnýho nedělají. V snímku je zábavnou formou zobrazeno, jak se takovéhle chování dědí z generace na generaci, a jak s tím muži vypořádávají. Herecké výkony jsou výborné a k výkonu Jiřího Bartošky není vůbec co dodat.