V těle boubelky

70%
V těle boubelky

Pohádkový život mladé, krásné, úspěšné a lehce naivní modelky Deb, plný nákupů, cvičení, modelingu a debat o módě, ukončí smrtelná autonehoda. Po vášnivé diskusi u nebeské brány se však dívka ocitne zpátky mezi živými - ale v těle obézní, zato mimořádně inteligentní právničky Jane. V těle poněkud větším, než na které byla zvyklá... Americký seriál.





martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
7
Ryze dámský právnický seriál, který je založen na "blondýnském" stylu. To znamená, že se tu veškerá dámská část neustále něčemu chichotá, poskakuje a vřeští. Hlavní postavou je úspěšná plnoštíhlá právnička, která kdysi měla postavu jako modelka. A to doslova. Ne, opravdu nepřibrala. Důvod její ztráty štíhlosti je poněkud jiný. Takový pohádkový. Nevím, ale seriálu je to nějak putna. Prostě se tu řeší právnické případy a chodí k soudu. A každý tu může mít postavu jakou chce. Jistá naivita je k pousmání především mužské části diváků. Jinak se jedná o veselý a hlavně usměvavý seriál, který na odpočinek postačí a neurazí.
p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
2
Hrůza. Pokoušel jsem se dokoukat několik dílů. Nikdy se to nepodařilo. Nesympatické postavy, děj lehce předvídatelný. Herci nic moc. Zkrátka není to můj šálek kávy. No abych byl spravedlivý možná je to moje vina. Hlavní představitelka mi není sympatická, právníci taky ne. Takže asi nebudu správná cílová skupina. Pro mě 20 %.

Dodatečné informace

Původní název:
Drop Dead Diva (více)
  • USA V těle boubelky
  • USA Drop Dead Diva
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění