Andělská tvář

55%
Andělská tvář

Romantický příběh odehrávající se ve Francii v druhé polovině 19.století. Chovanka kláštera Charlotta je při požáru zachráněna neznámým mužem. Brzy na to opouští se svojí matkou klášter, aby navštívily matčinu přítelkyni, paní Pinaudovou a její dceru Margot. Na plese v jejich panství se kolem Charlotty točí pohledný mladý muž, budoucí hrabě Raoul de Morney. Za krátko se s Charlottou ožení. Už po jejich svatbě se začnou dít podivné věci, umírat mladé dívky a děti a z toho všeho je podezřelý Raoulův bratr Filip. Teprve později se ukáže, kdo za andělskou tváří skrývá hrůzné chování.
Romantický příběh podobného formátu nebyl v našich kinech s českými herci už dlouho k vidění a už proto stojí za shlédnutí.




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
1.5
Zdeněk Troška je režisérem pohádek a vesnických komedii. Rozhodně,ale není režisérem romanticko-historických snímků. To je jako by jste chtěli po psovi vymalovat pokoj. Ani jeden nechápe co má dělat. Scénář je navíc hrozný sám o sobě a natočit z něj něco kloudného byl boj o holý život. Kamera - kostýmy a hudba byly na přijatelné úrovni. Herecké výkony všech účastníku (nechci je nazývat herci) jsou tragické a směšné. To,že film nakonec neuspěl v kinech a přivedl Pomejeho jako producenta na buben o něčem svědčí.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
2
Trošku šlechtí, že dal ruce od komedií. Zbytek už,,, no prostě Troška.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
0
ja som sa rehotal uz na zaciatku pri poziari klastora a potom to komedialne tempo pokracovalo kazdou ubiehajucou minutou, treba vypichnem scenu ked pomeje murmurom hovori kuklovej "odejdete z tohoto domu, dokud mate cas, odejdete jestli chcete zustat ziva a zdrava a uz se sem nikdy nevracejte" naco zmizne zo sceny. no snazte sa pri tom nesmiat! a to by som mohol povedat o kazdej vete ktoru tu ktokolvek prenesie. aha, to malo byt teda drama a nie komedia, uff takze hodnotenie je jasne. ale ako vypln pre drahe kostymove porno (ala pirates) by to bolo celkom dobre...

Dodatečné informace

Původní název:
Andělská tvář (více)
  • Česká republika Andělská tvář
Premiéra v ČR:
14. 3. 2002
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
12+

Podobné


Předplatná

Powered byJustWatch