Shrek

86%

Komentáře a recenze 58

Dle počtu bodů
avenis
avenis
8 226 bodů
8
Krásná antipohádka, která spíš satirizuje různé lidské vlastnosti a hodnoty. Pamatuju si, že při prvním shlédnutí jsem byla překvapena i pobavena tím, která z Fioniných podob má být ta správná. :) Ale letos se ve Fionu převtělila s odzbrojující dokonalostí mladá herečka Darija Pavlovičová, když v perfektním kostýmu a s korunkou odtančila ve StarDance svůj waltz.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
10
Tenhle animák je dokonalost sama a ať mi proboha už nikdo netvrdí, že je to záležitost pro děti! Okouzlující příběh, bravurně napsané postavičky, VÝBORNÉ namluvení (oslík rulez), spousta parodických vsuvek (Matrix rulez) a hlavně...je z toho cítit obrovské nadšení a radost z každé hotové vteřiny a pozitivní nálada vetknutá do každého frameu...
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
10
Jeden z prvních animáků, který zapříčinil ten "BOOM" se kterým se animáky začali točit v hojném počtu. Shrek je rozhodně nejlepší animák všech dob s krásnou animací, geniálním příběhem, který si utahuje ze všech známých pohádek, ale i filmů. Skvělé postavy, hlavně oslík namluvený Eddie Murphy, kterej je mu i podobnej. Skvělej soundtrack a nezapomenutelná zábava, kterou vytváří tato animovaná podívaná. Řekl bych, že dnes již jde o kultovní záležitost.
jirka26
6 288 bodů
7
První je vždy nejlepší.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
8.5
Úplně první díl, a asi úplně nejlepší. Velmi skvělá pohádka, mohla bych asi použít, která vás fakt pobavila a zaujala originalitou nápadu. Postupem času však s dalšími a dalšími díly upadala a poslední díl celkově hrabe z posledního. Jednička je však vážně best!
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
6
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
bidlobox
3 802 bodů
9
Povinnost pro všechny milovníky filmu!
saboter
saboter
3 564 bodů
9.5
Legenda mezi animaky film spůsobil mega zelenej poprask ve světe je to zkrátka tam kde to zelené šílenství začalo animak je opravdu skvělý zabývý zkrátka celou rodinu a je vhodný i pro malé ale na těchto animácích mi vadí že se zkrátka nekdy rekne sprosté slovo a tak ale to je podle vkusu.
Ombak_Penari
2 764 bodů
7
Mě v tom strašně štvou ty moderní písničky. Rapující osel je na mě prostě moc. Jinak by to byla pěkná a vtipná pohádka.