Resident Evil

70%

Komentáře a recenze 31

Dle počtu bodů
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
10
Tento první film je klasické vyvražďovačka a kdybych se zaobíral jen tímto, hodnotil bych asi tak kolem 60%, ale postupně z toho tvůrci udělali velmi kvalitní zombie projekt a já jako fanoušek, to rozhodně nemůžu ignorovat. Moc se mi tento nápad zamlouvá. Mila Jovovich je skvělá a postupné zápletky a boje si mi líbí. Resident Evil jako celek si zaslouží 5 hvězd!
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7.5
Atypický béčkový zombie horor,který mě mile překvapil,nenechal mě nudným a některé hudební prvky byli velmi dobré.Pro náročnějšího diváka nepůjde o zombie bombu roku,ale tohle se stalo "klasikou" zombie žánru,at' se to někomu líbí,nebo ne.
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
6
První díl nijak neoslnil, ale věřím tomu, že je to jen takový menší úvod.
alexik789
2 512 bodů
2
Zombíci vypadají hrozně. Občas se něčeho v hororech leknu, ale tohle na mě vůbec nezabralo. Milla Jovovich se asi snaží, ale sama ten film utáhnout nedokáže. Je to hold nad její herecké síly. Bohužel, není ani moc přesvědčivá.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
7.5
Povedený zombie film podle série her Resident Evil. Dobré herecké obsazení i slušná věrnost sérii. Film stojí za shlédtutí, je spíše akčnější než děsivý, také nečekejte nic jako Noc oživlých mrtvol. Prostě akční oddechovka se zombie.
Korben
Korben
965 bodů
8
První a zřejmě nejčistší díl, aspoň pokud jde o scénář. Žádný zbytečný kotrmelce, ani pokusy o rádobypřekvapení. Prostě žánrová klasika s pár klaďasi, tunou zombies a jednou pěknou zrůdou. Škoda Michelle. Ta si zasloužila něco lepšího.
Peter12
Peter12
810 bodů
10
Po pozretí tohoto filmu, som bol lačný po zombie hororoch ale už žiadny ho neprekonal ale len par sa mu priblížilo. Veľmi nadupaná akcia, herecké obsadenie na čele s Millou Jovovich a nemôžem nespomenúť pôsobivé kulisy podzemných priestorov, dava tomuto filmu to čo od filmov očakávam. Super filmový zážitok.
scarecrow
708 bodů
8.5
No takhle, když člověk upustí od toho, že je to podle super videohry, tak je to fajn film. Nemá cenu řešit, že si film půjčil akorát několik postav, společnost Umbrella a zombie. Jsem fanoušek herní série ale přežiju, že se film nedržel úplně předlohy.
laki1
250 bodů
8.5
Az na tu zombie cast je to vybornej bijak. Celkove to ujde.
Branduff
Branduff
240 bodů
7
První filmový počin a start nejnudnější série co jsem kdy viděl která se může rovnat se všemi pátkami 13 a dalším skvostem. Narozdíl od dalších dílů je tenhle kupodivu kvalitní. Jako nadprůměrné Béčko na motivy zavedené herní série mně bavil. Necpalo se to nic velkolepého, žádné známé postavy z her ale i tak to bylo pro fanouška herní série kvalitní. Uzavřené prostory, vir tvořící z lidí zombíky a licker .... prostě nádhera. I kdybych nebyl fanouškem jistě bych jsi to užil. Škoda jen že další díly stály za -cenzura-