Abraham Lincoln: Lovec upírů

52%

Komentáře a recenze 37

Dle počtu bodů
guestka
guestka
2 304 bodů
0.5
:D ani ne... v překladu se amíci snaží tvrdit, že oni nejsou otrokáři, ale že za to mohli upíři...
Kuca25
2 132 bodů
4
Co k tomu říci, Abraham Lincoln a lovec upírů? Koho tohle napadlo, odpověď bych možná našel v knize, ale že bych si ji chtěl po snímku pořídit, to opravdu nehrozí. Když se přesuneme zpátky k filmu, musím říct že se nejedná o žádný hrůzný zážitek. První část filmu se hýbe neskutečně rychle dopředu a vše působí jako opravdové vyprávění, na detaily se tolik nehledí, což je možná dobře. Stejně tak najdete v první části super akci, která se bohužel postupem času stává extrémně nerealistickou, až to nemůžete jen tak přejít. Příběh je to zvláštní, ale v něm opravdu problém filmu nespočívá, ten je spíš plus pro film. Tady se jedná o nepovedené řemeslo. Přespříliš digitálních triků, ne moc přesvědčivé výkony hlavních postav a také je zde znát trochu horší režie. Režisér zkrátka nedokázal úplně ukočírovat myšlenky z knih. Rád bych vyzdvihl nějakého herce, ale bohužel opravdu tu nebyl nikdo kdo by vynikal. Chvíli jsem uvažoval nad Dominicem Cooperem, ale po druhém zamyšlení jsem od toho upustil. Lincoln je velmi podobný Helsingovi s Jackmanem v hlavní roli, který je pro mě však v tomto mini souboji vítězem. Na druhou stranu pokud vyloženě máte rádi filmy s upíry, Lincoln by vás zklamat neměl. Upíři jsou zde dobře vyobrazeni, na to si opravdu nikdo stěžovat nemůže.
psico
psico
1 671 bodů
5.5
Průměrný film s průměrným dějem. Fakt, že jsem na tom byl v kině a neviděl jsem to z pohodlí domova mně taky nijak neohromil. Prostě další sekání upírů ale tentokrát celkem povedeně zařazené ho historické linie tak, aby film byl otrochu méně nudný ...
Medúska
Medúska
947 bodů
9
Povedený akční horůrek. Napínavý příběh, upíři dobře zvládnutí, výborné triky i vizuální efekty. Film se mi líbil a výborně jsem se bavila.
stepanka-sychrova
21 bodů
9.5
Pokud něco od lovce upírů chci, tak aby to byl Abraham Lincoln.