Anděl s ďáblem v těle

60%
Anděl s ďáblem v těle

Erotická komedie režiséra Václava Matějky z roku 1983 zavede diváky nedaleko Prahy do zámečku a nevěstince s názvem Riviéra. Řád svého podniku tam pevně drží v rukou Gábi Stolařová, tzv. Madam, která dohlíží na spokojenost svých zákazníků, pánů z vyšších kruhů. Do zaběhlé rutiny nevěstince vkročí ďábelsky krásná Renáta, která zde žádá o práci a všem pánům se ihned zalíbí. Je ovšem přitažlivá Renáta pouhým magnetem na muže nebo se pod její andělskou tváří skrývá i něco víc? To se dozvídáme vzápětí, když inspektor Bulis zatkne Madam i s jejími svěřenkyněmi a klientelou.




Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 005 bodů
6
Poměrně dost průměrná komedie s erotickým podtextem. Z nudy mě občas dostal jen Jan Hartl v roli Jiřího Justice, dědice významné bankovní instituce, a sekční šéf ministerstva financí Boura v podání Miloše Kopeckého. Ženské postavy mě nezaujaly, dokonce ani Božidara Turzonovová ne. Nic jiného než chvilkové odreagování po těžkém dni od tohoto filmu nelze čekat. A nějaké dobré hlášky? No, i to je slabota: "Ježíši, já měla v životě tolik chlapů... a pořád jsem blbá jak Vánoce." (madam)
Kamil Fila
Kamil Fila
4 100 bodů
0
Neskutečně trapná normalizační náhražka poctivého zápaďáckého porna.
kawa
3 388 bodů
7.5
Průměrná komedie s jednoho prvorepublikového šantánu s dívčí osádkou, kterou využívají vlivní mužové politiky k oddechovým radovánkám. V hlavní roli hrají slovenské divy, Turzonová se zhostila s noblesou své role, kdežto Studénková je studená od začátku do konce. Trochu komiky vkládá do filmu Vinklář, Heřmánek a Císler + bodrý Somr. Překvapivě slabý je Brzobohatý, kterému role očividně nesedla.

Dodatečné informace

Původní název:
Anděl s ďáblem v těle (více)
  • Československo Anděl s ďáblem v těle
Premiéra v ČR:
1. 2. 1984
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch