Doteky osudu

69%
Doteky osudu
Plakát traileru

Martin Bohm (Kiefer Stuherland) zjistí, že jeho autistický syn je schopný předpovídat nejrůznější události.





hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Ve zkratce : Kieferův syn Jake má nadpřirozenou schopnost. Napíše na papír pár čísel a chudák Kifer místo toho aby naháněl teroristy, bloudí New Yorkem s papírkem a hledá mezi čísly nějakou spojitost. Do toho sem tam malý Jake zdrhne z ústavu, takže Kiefer nahání i jeho a věty jako "Stop, Jake!" a "Wait, Jake!" zazní v každém díle častěji než "fuck" v Pulp Fiction. Po 4 dílech s tím sekám, protože tohle se vážně nedá. Společně s Missing největší letošní seriálové zklamání.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 349 bodů
7.5
Nevyhnutelná prohra. Snažit se každý týden vymyslet osudovou mozaiku plnou emocí, to není žádná legrace. Navdzory pár slabším dílům to přesto v první sezóně víceméně funguje. Nešlo to ale věčně. A tvůrci to věděli, takže v druhé sérii se vydali vstříc konspiracím a osudové příběhy opustili. Tím seriálu vzali tu nejsilnější zbraň, jakkoli bylo fajn v druhé akčnější sezóně vidět ve výkonu Kiefera Sutherlanda problesky Jacka Bauera. Nejlepší je asi skončit 12 epizodou. Pak už jen pro vytrvalé.
  • nápady v první sezóně
  • silné příběhy (znovu 1. sezóna)
  • dobří herci
  • změna stylu v druhé sezóně
Prcek008
Prcek008
328 bodů
4
V prvním díle Jake říká, že vzorec se stále opakuje. Bohužel tak tomu je i v celém seriálu. Každý další díl je jen derivát předchozího. Pokaždé vystoupí nové postavy, které se díky "ovlivnění vyšší silou" nějak dají dohromady. Zrovna tak hlavní postavy si člověka nepodmaní. Kluk který nemluví ani se neusměje, nepříjemná sociální pracovnice a tatík, co vykonává "vyšší vůli" aniž by věděl proč či jak? Navrch autoři vyhrabali učebnici matematiky a nalistovali Fibonacciho spirálu, protože vypadá cool a dá seriálu říz? No opravdu dává, ale jen v reklamě. Dál už je to jen důkaz, že ne všechno co obsahuje magická čísla stojí za to,

Dodatečné informace

Původní název:
Touch (více)
  • USA Doteky osudu
  • USA Touch
Země původu:
USA