Po čem ženy touží

74%
Po čem ženy touží

Mel Gibson v roli Nicka Marshalla si zahraje v této romantické komedii šovinistického chlípníka, který nemá problém dostat ženy přesně tam, kam chce. Nick pracuje v marketingu v úspěšné reklamní agentuře, kde i očekává brzké povýšení na místo kreativního ředitele, a nepřipouští si, že by jím mohl být kdokoliv jiný. Jeho šéf Dan Vanamaker má však jinou představu, protože na místo kreativního ředitele najímá půvabnou Darcy Maguire v podání Helen Hunt. Chce se díky ní v jejich nově chystané kampani více přiblížit ženám. Nick tuto zradu nenese lehce a když zkouší řadu předmětů pro ženy, ke kterým má za úkol vymyslet reklamní slogan, spadne do vany při fénování vlasů a dostane elektrický šok. Když se však ráno probere, zjistí, že je něco jinak. Nick slyší, co si ženy myslí. Nejprve je z této nově nabyté superschopnosti v šoku, ale později zjistí, že mu může mimo jiné pomoci při získání jeho vytouženého postu a vystrnadění Darcy. Během jejich spolupráce se však věci otočí a ti dva se do sebe zamilují. Dokáže Nick potlačit svou sobeckou touhu stát se kreativním ředitelem a získat srdce Darcy?




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Jelikož romantiky není nikdy dost,tak vznikl i tento snímek,který však dokázal okouzlit originálním námětem a modrýma očima Mela Gibsona. Nerad bych opomenul hlavní důvod proč jsem si film pustil. Tím důvodem je neuvěřitelně sexy Helen Hunt z které jsem jen tak nedokázal spustit oči. Snímek je díky svému námětu velmi zábavný a přináší tak spoustu humorných situací.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Ale jo, je to opravdu správná blbina. Mel Gibson v roli svůdce to sedí, když ale ví, po čem ženy touží, bortí se mu celý svět. Je to béčková komedie, která ale divákovi nabídne spousty humorných situací, které přeci každá žena a muž zná. Proto tato komedie sklidila tak velký úspěch.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Jedna z těch "tady lepších" romantických komedií, kterou vidět víc než 2x = menší újma na zdraví. Já tenhle film absolvoval asi 4x a přiznám se, že nechápu, co je tady na tom tak skvělého. A kdybych náhodou rozuměl ženám, tak Helen Hunt bude ta poslední, koho budu chtít poslouchat...4/10

Dodatečné informace

Původní název:
What Women Want (více)
  • USA Po čem ženy touží
  • USA What Women Want
Premiéra v ČR:
8. 3. 2001
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
70 mil. USD
Tržby:
374,11 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Po čem ženy touží je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch