Agent bez minulosti

81%

Komentáře a recenze 42

Dle počtu bodů
CarnTheSlayer
CarnTheSlayer
877 bodů
10
Agent bez minulosti není jeden z těch nejlepších filmů a rozhodně si nezaslouží být 177. nejlepší film, ale přesto ho podpořím plným počtem, protože to byl v podstatě jednoduchý nápad, ale takové jednoduché nápady já asi rád, jelikož tohle vlastně bylo dost napínavé a místy mě fakt zajímalo, jak to celý dopadne. Tohle je jinak mé první střetnutí s touhle sérií. Nic mi to neříkalo, ale užil jsem si to. Akce je tu super a dají se tu najít i zajímavé scény, jako třeba když hlavní protagonista použil mrtvé tělo a seskočil s ním ze schodiště úplně dolů, aniž by si rozbil nohy. Hezky to uteklo a vlastně mám teď zájem i o zbytek této ságy.
Honza 13
618 bodů
9.5
Skvělý akční film s pod texem špionáže na té nejvyšší úrovní, kde si člověk není ničím jistý. Herec Matt Damon svou roli zahrál skvěle. Co musím ještě vyzvednou je úžasný soundtrack.
Annie555
Annie555
354 bodů
8.5
Skvělý úvod do skvělé série. Film má neuvěřitelné tempo, neustále nás to žene dopředu. Matt Damon mi vždy připadal jako takový hodný mladíček, nenapadlo by mě, že tak skvěle zahraje roli tajného agenta. Film hezky ukazuje, že i CIA není tak svatá jak se myslí.
novoten
novoten
183 bodů
9
Čekal jsem dost, dostal jsem ještě víc. Přesněji pak dokonale intimní akční jízdu, která ve svém žánru nemá obdoby. A přestože divák dobře ví, kam děj bude směřovat, nechá se rád vést cestičkou agentů, šéfů, atentátů a podrazů. Tajemství hlavní postavy navíc funguje na jedničku. A i přes tolik obdivu musím přiznat, že jsem tenkrát ani nedoufal, že by se z Jasona mohl stát nejefektnější zabiják kinematografie a z adaptací Ludlumových knih pak téměř až artově populární záležitost, kterou budou milovat jak puntičkáři, tak řadoví diváci.
Gvendolina
149 bodů
Skvělá atmosféra, kterou fantasticky podtrhuje hudba Johna Powella... Za mě jeden z nejlepších filmových soudntracků vůbec...
M. McHart
M. McHart
83 bodů
9.5
Nejskvěleší díl postupně upadající agentské série. Ani chvilka na nudu, dokonalý akční odpočinek.