Ženich na útěku

50%
Ženich na útěku
Ženich na útěku

Dědeček Jimmieho Shannona byl podivín a nestálost jeho vnuka mu vždycky lezla krkem. Není tedy divu, že když zemřel, zanechal Jimmiemu tu nejpodivnější závěť o jaké jste kdy slyšeli. Jimmie má zdědit 100 milionů dolarů, pokud - se ožení, zůstane ženatý nejméně deset let a během prvních pěti z nich zplodí potomka. Jo... a svatbu musí stihnout do svých 30. narozenin. Což je zítra. Shodou okolností však Jimmieho po třech letech známosti opustila dívka jeho srdce a teď má proto jen 24 hodin na to aby si ji buď udobřil nebo za ni našel odpovídající náhradu. A zatímco první možnost pořád naráží na hradbu odmítavého mlčení, přede dveřmi se pomalu začínají houfovat kandidátky možnosti druhé. Protože milionáře na ženění nenajdete na ulici každý den!




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
4.5
Nemastná - neslaná romantická komedie s Renée Zellweger a Chrisem O´Donnellem v hlavní roli. Celé to působí jako jedna velká slátanina,která po romantické stránce nemá co nabídnout. Hlavní myšlenka filmu - musím si někoho vzít,abych dostal love je debilní sama o sobě.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
5.5
Průměrná vztahová komedie, od které nelze čekat nic nového a nenabízí žádnou nadstavbu vyjma slušného hereckého výkonu Renée Zellweger. Spousta klišé, špetka humoru a naprosto standardní až tuctový scénář, který ale naštěstí nezabíhá do trapnosti. 55%
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Romantická komedie, která by se dala považovat i jako remake grotesky Bustera Keatona ´Seven Chances´ z roku 1925. Vše podstatné tu je. Mládence majícího problém se vyjádřit své dívce kterou miluje a do toho astronomické dědictví, které získá pouze pod podmínkou, že se ožení. A tak započne lov nevěsty. Zpočátku je odmítán, ale nakonec se to otočí a vše se zvrhne na lov jeho. Tolik nevěst pohromadě právě od dob grotesky Bustera Keatona ve filmu snad vidět nebylo. Groteska je však groteska a romantický film je romantický film. Typická šablona sice chybí, ale jakoby to nevadilo. Příběh je úsměvný, odpočinkový a celkově tak nějak příjemný. Pobaví už začátek snímku pojednávající o tom, jakou hrůzu mají mládenci ze svatby. Chris O´Donnell a Renée Zellweger jsou jasnou volbou.

Dodatečné informace

Původní název:
The Bachelor (více)
  • USA Ženich na útěku
  • USA The Bachelor
  • USA Ženích na úteku
Premiéra v ČR:
15. 2. 2001
Země původu:
USA
Rozpočet:
51 mil. USD
Tržby:
36,91 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění