Anděl Exit

57%
Anděl Exit
Pátrání po nejlepší droze na světě zavede Mikeše a Káju až do Jižní Afriky, kde prožijí největší trip svého života. Podruhé se jim však drogu s podobnými vynikajícími účinky nedaří dát dohromady a musejí tedy utíkat a skrývat se před podvedenými dealery. Když však umírají i kamarádi z Čech, dojde Mikešovi, že cena za prozření byla příliš vysoká.



Chrustyn
Chrustyn
43 674 bodů
4
Cíleně amatérsky působící a ošklivé. Pro mě bohužel na sledování nepříjemné a jednotvárné. Ale na české poměry odvážný projekt.
kunafix
kunafix
20 062 bodů
0
Těžko si představit větší sračku, než je tohle. Chudák stanice metra Anděl, takhle zneužít její název, navíc úplně nesmyslně, nevím proč. Šiťácká ruční kamera, šiťácké osvětlení, šiťácké barevné filtry, šiťáckej zvuk, šiťácká režie, šiťáckej děj, šiťácké herecké výkony. Zuzanu Stivínovou mám normálně rád, ale tímhle si u mě zavařila (i když zrovna ona jediná v tomhle filmu nevařila). Často vůbec nebylo rozumět, co kdo říká a do toho ta hromada anglických dialogů (ke kterým sice titulky existují, ale je to úplně jedno, protože to je o ničem). Africká mise asi sloužila štábu k tomu, aby někde ulil prachy a zajel si tam na dovolenou. Děj úplně o ničom, v Africe zvlášť! Vůbec - divím se, že Michálkovi na tohle někdo dal prachy. Asi nevěděl, co z toho nakonec vznikne. Socky, feťáci, cigáni, vulgárnosti, odpad lidstva a nejvíc vaření drog, které nikoho nezajímá. Jediné, co stálo alespoň trochu za to, je použitá hudba - je zde vidět Čechtického vliv (Ohm Square a další vybrané kousky).
Tom Hardy
Tom Hardy
8 369 bodů
6
Osobitý a pokřivený pohled na dnešní svět sice nabízí několik originálních momentů a zajímavé vizuální zpracování, ale též nevyrovnaný příběh a rozporuplné herecké výkony.

Dodatečné informace

Původní název:
Anděl Exit (více)
  • Česká republika Anděl Exit
  • Česká republika Angel Exit
Premiéra v ČR:
24. 10. 2000
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
15+

Podobné


Powered byJustWatch