Sklapni a zastřel mě

60%
Sklapni a zastřel mě
Plakát traileru
Komedie o gangsterově psu, knedlících, botách, neposedné soše a sebevraždě. Pavel Zeman (Karel Roden) celý život strádá. Má nevděčnou ženu (Aňa Geislerová) a šest zaměstnání, aby si jeho žena mohla dovolit život na vysoké noze. Colin Frampton je Angličan pohlcený ve svém světě plném obav. Ty ho nepřechází ani na své svatební cestě v Praze. Když se na Colinovu ženu při prohlídce Starého Města z nebe snese (doslova žuchne) náhlá a nešťastná smrt, rozhodne se Colin svoji choť co nejdříve následovat. Sám k činu nemá odvahu a tak požádá Pavla, aby ho za finanční odměnu nějak šetrně a rychle sprovodil ze světa. Ze setkání vzejde neobvyklé přátelství poté, co se Pavlovy smrtící plány naprosto vymknou kontrole. Jak dopadne tahle další Pavlova fuška ? Pomůžou Pavlovi jeho žena a balkánský gangster ? Říká se, že pes, který štěká nekouše. Takže pes který neštěká kouše ?


Režie:
Scénář:

Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
Režijní debut ve kterém se Steen Agro ještě trochu hledá. Sám moc neví čím má snímek vlastně být,jestli černou komedií,nebo dokonce tragikomedií. Každopádně na debut velmi dobře natočené a originálně zábavné. Potěší fakt,že se snímek natáčel u nás a hlavní role se chopil Roden s Geislerkou.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Místy hrozná nuda, ale většinou docela solidní zábava. Je to hlavně tím, že i když je film natočen v Praze, tak ho natočil Brit. Brit, který disponuje skvělým černým humorem a přenáší ho do scénáře, ale především má nakoukány černé komedie Guy Ritchie a z filmu je to hodně cejtit a to je pro film největší plus. Dalším plusem je solidní herecké obsazení, Roden dokazuje, že i v humorně laděném filmu se neztratí a strhává na sebe veškerou pozornost, Nyman mu sekunduje a Geislerová už je jen do počtu. Ovšem po dlouhých úvahách jde spíše o průměrnou komedii, která nic nenabízí, ale také se o nic nesnaží, ale tři průměrné hvězdy jsou tak akorát.
bidlobox
3 802 bodů
7
Černá britská komedie s Karlem Rodenem a Annou Geislerovou. K popukání...

Dodatečné informace

Původní název:
Sklapni a zastřel mě (více)
  • Česká republika Sklapni a zastřel mě
Premiéra v ČR:
1. 12. 2005
Země původu:
Česká republika, Velká Británie
Rozpočet:
1,2 mil. USD
Čeština:
Sklapni a zastřel mě je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné