Bratrstvo neohrožených

92%

Komentáře a recenze 29

Dle počtu bodů
jarousek1981
314 bodů
8
Seriál jsem viděl před deseti lety a před týdnem jsem si na něj vzpomněl.hned jsem si ho musil pustit. Seriál je natočen dobrou rukou holt Spielberg. Člověk si musím připomenout jak válka dokáže být krutá. A že je potřeba si vážit svobody a míru.
Narcipes Freak
Narcipes Freak
308 bodů
9
Ale jo, tohle já můžu. A pokud má někdo rád takovej ten hezounky naturalistickej masakr ve stylu Zachraňte vojína Matta Damona, kdy umíraj ty nejsympatičtější postavy a o krev a teatrálně letící končetiny není nouze, tak mi dá určitě s vysokym hodcením za pravdu.
Cowboy Tristan
Cowboy Tristan
290 bodů
10
Těžko se hledá něco tak emotivního a realistického zároveň. V dnešní době obzvlášť. Chvílemi je děj "hezký" a příjemný, aby se rázem stal zdrcujícím a silně tížícím jak pro postavy, tak pro diváka. Samotné postavy se nikdy nestaví do role hrdinů, jsou to obyčejní kluci mezi neobyčejnými hrdiny. "Were you a hero in the war? No, but I served in a company of heroes."
Liebgott
Liebgott
277 bodů
10
Nejlepší seriál všech dob . Rota E 506 pluku 101 vzdušné výsadkové divize , genialní tady ani plný počet bodů nestačí .
Robert Neville
175 bodů
9
Produkce HBO opět potvrdila, že z jejich stáje přichází jen kvalitní počiny. Výborně napsané postavy, vypracované kulisy a vypiplaná hudba dělá z Bratrstva neohrožených silnou podívanou, od které se jen těžko budete odtrhávat.
michal-svarc
90 bodů
10
Dědo, byl jsi za války hrdina? a děda odpoví: Ne, ale sloužil jsem v rotě plné hrdinů.??? Tato věta mluví za vše.. Rota E a major Winters Praví hrdinové...Zachraňte vojína Ryana roztáhnutý do deseti dílů...Pocta Hanksovi a Spielbergovi..Absolutně nejlepší válečný seriál všech dob
panpravnik
panpravnik
27 bodů
10
Když se mě někdo zeptá, jestli neznám nějaký dobrý válečný film nebo seriál, okamžitě si vybavím Bratrstvo neohrožených. Neznám žádný lepší film nebo seriál zpracovaný podobně, rozhodně strčí kdejaký celovečerní film do kapsy. Kvalita seriálu je opravdu vysoká, z každého dílů si člověk odnese kvalitní zážitek. Od prvního dílu vás to okamžitě ponoří a potřebujete vidět další a další díly. Dobře dokáže ukázat tehdejší situaci spojeneckých vojáků. Doporučuji každému, i těm co zrovna válečným filmům/seriálům zrovna neholdují.
Mark_98
Mark_98
20 bodů
10
Najlepšie a najrealnejšie pojatie 2.sv vojny