Lollipop Monster

57%

Komentáře a recenze 5

Dle relevance
C
80%

Film funguje spíše v jednotlivých scénách a nápadech než jako celek. Pokud vás jeho výtvarná stylizace, zahrnující třeba i animované přechody mezi scénami, chytí, budete se pocitově pohybovat trochu na vlnách.

F
Filmserver.cz
80%

Když snímek běžel na karlovarském festivalu, začalo se mu přezdívat "německé Sedmikrásky". No... do opusu Chytilové německým "zrůdičkám" přece jen schází ještě krapet té nekonformnosti a odvahy pobuřovat a klást nepříjemné otázky, na druhou stranu jsou jednoznačně nejdospělejším a nejpravdivějším snímkem o mladých pro mladé.

S
70%

Mate, děsí, místy snad vzrušuje. Lollipop Monster vás nenechá vydechnout, za což může hlavně soundtrack. Pak také obsazení ústřední dvojice, kdy Haase je ukázkovou bavorskou Gertrudou a Horvath náležitě tajemnou osobností.

T
Topzine.cz
60%

Nakolik je však celý film režisérky Zisky Riemann upřímný? Všichni hrdinové do jednoho se přetvařují, případně si libují ve svém trápení. Riemann se k tomu snaží přidat ruční kameru super 8, občasné přepálené záběry a časté sexuální scény.

K
60%

Pokus o umelecké a neošúchane zdelenie problémov dvoch pubertiačiek a ich revolty nedosiahol hlbší existenciálny rozmer, skôr vzbudil rozpaky. Rozpaky na absurdnosťou a morbídnosťou príbehu a istý obdiv nad formou akou tému prezentoval.