Světová válka Z

76%

Komentáře a recenze 73

Dle počtu bodů
Pas
Pas
6 225 bodů
5.5
Antisérum Brad Globální hrdina Brad Pitt se satelitním telefonem a vlivným přítelem na lodi zachrańuje svět.Průměrný snímek tohoto žánru i když zapojení Izraelců a jejich mystiky do příběhu je jistá inovace...Nejdřív hodně počítačových efektů a v závěru téměř komorní drama z laboratoře.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Kdyby mi někdo před rokem řekl, že uvidím film s Bradem Pittem a zombie apokalypsou, tak bych se mu vysmál. To mi prostě nikdy nešlo dohromady, ještě když jsem myslel, že už mě zombie film nemůže ničím překvapit, ale stal se zázrak a já viděl jeden z nejlepších zombie filmů vůbec. Úžasný scénář, který překvapil tím, že není jako každý druhý a jde si vlastní cestou. Pár epických momentů se zombíkama a skvělé řešení zombie apokalypsy. Dokonce se mi to zdálo i reálné, hlavně ten důvod, proč by zrovna tenhle způsob mohl fungovat. Brad Pitt hraje skvěle a zbytek nezaostává. Skvělé překvapení 85%
kubas369
4 086 bodů
8
Dobrý zombií film s dobrým Pittem nic víc nic míň. A že to mělo na víc, to asi nikomu tady říkat nemusím co?
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
7.5
Na filmu je jedna opravdu krásná věc... Srovnání Zombie jako nemoci s agrasivním druhem vztekliny. Brad Pitt se krásně na svou roli hodil a akce filmu taky nechyběla. Příběhově to sice není žádný trhák, ale kvalitní film to je a nezbývá mi nic jiného než to doporučit.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
10
Jsem šťastný, že to nebyl až takový blockbuster jaký jsem očekával. Precizně zpracované dílo, které dokázalo udržet pozornost v kině celkem po celé promítání. Brad Pitt tradičně výborný. Akorát to vypadalo, že kam přijde, tam se něco zvrtne a zombíkům najednou narostou křídla a rozpoutají pekelnou jízdu. Vše vypadalo promyšlené. Hlavní hrdina postupně a "v klidu" přicházel na řešení té závažné situace. Ne žádný survival horor, ale příjemný snímek. 75%!
RolandBones
RolandBones
3 583 bodů
8
Solidní zombie nařez.Který trochu kazí závěr a hlavně nízká přístupnost.Film stojí a padá hlavně s Bradem Pittem,což není na škodu. A obrovská byť digitální masa zombie je skvělá a tolik jsem jich snad v žádném jiném filmu neviděl.
saboter
saboter
3 564 bodů
8
Film mne natchnul hlavně díky stylizaci zombie tolik jsem jich opravdu nikdy vžádnym filmu neviděl ale kazí to že jejich chování je tak trochu k smýchu.Ale to je věc vkusu ale špatná závěr a utknutí nákých emotivních scén je velká škoda a může zato nízká přístupnost takže když například by mohla bejt vidět useknutá ruka nic není.Ale Brad Pitt je pořád skvělý a občas vaás i výděsí ale jen opravdu minimálně.
Sunny5
Sunny5
3 178 bodů
6
Vzhledem k množství přetáčení se asi nedalo čekat nic lepšího. Cestování z bodu A do B pak do C je celkem dost otravné a určitě si tento námět zasloužil něco víc. Hlavním plusem ve filmu je
  • Brad Pitt
  • reklama na pepsi
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
7.5
Někdy kouknu na rozšířenou unrated verzi, ale tomu, co jsem viděl v kině zoufale chybělo "eRko" a pořádné finále. Jeho komornější pojetí a pomalejší tempo by nebyl problém, kdyby to nepůsobilo, jako že během produkce došly peníze. Vzhledem k tomu jaké problémy vznik filmu doprovázely se ale jedná o překvapivě slušný blockbuster.
rockystar
rockystar
2 860 bodů
8.5
Celkem vydařený zombie film. Od začátku do konce jsem měl strach o Brada Pitta, který je můj dost oblíbený herec. I zde hrál skvěle.