Chataři ze Švihova

AI
58%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
avenis
avenis
8 529 bodů
5
Tahle čtyřdílná srandička zcela ve stylu Suchošova a Geňova humoru zase není až tak úplně pitomá. Rozhodně si nedělá ambice na srovnávání s Osadou a ve svých sympatických čtyřech epizodách nabízí uvolněný humor, který se točí kolem sexu, krádeží, záchoda a zahradnické techniky. Chmela baví už jen tím, jak krásně mluví "po cigánsku" a ostatní s gustem hrají - nehrají své role - nerole. Chvílemi je to fakt vtipné, třeba když tetřev dělá "Pět peněz, pět peněz...". :) Nebo Liběnino prohlášení: "No, Mário, já myslím, že už se ti chce domů."
Takže bych miniseriál nezatracovala už jen proto, že mezi řádky lze najít i některé satirické šťouchance.
DavidHajek
192 bodů
1
No, rekneme, ze Michal Suchanek to nejlepsi ze sveho humoru nechal nekde v TeleTele a jiz dlouho predvadi humor jako kus kamene ovulaci. Proste blby jako TV Prima... posledni urovni dna pak uz bude jen - Scenar: Suchanek a sestry Bartu. A za co jsem dal jeden bod? Cekam na to dno...