Smashing Machine

AI
72%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Články 2

Tvůrci hororové senzace odhalili své další plány. Chtějí ukázat krvavý turnaj i znovu děsit
Filmy2. 5. 2024
Tvůrci hororové senzace odhalili své další plány. Chtějí ukázat krvavý turnaj i znovu děsit

Australští sourozenci Michael a Danny Philippou si plní americký sen. Jejich hororový celovečerní debut Mluv se mnou (Talk To Me) loni přišel na 4,5 milionů dolarů a v kinech díky distribučnímu studiu A24 utržil 92 milionů. Bratři, kteří se původně proslavili jako influenceři a youtubeři pod přezdívkou RackaRacka, už pracují na přímém pokračování. Vedle toho ale dle čerstvých informací webu Deadline pro A24 chystají originální horor Bring Her Back a podle všeho také utajovaný dokument o kontroverzních turnajích hardcore neboli deathmatch wrestlingu, jehož se Michael aktivně účastní.

Emily Blunt a The Rock po obřím propadáku znovu spojí síly. Budou bojovat o prestižní ceny
Filmy2. 3. 2024
Emily Blunt a The Rock po obřím propadáku znovu spojí síly. Budou bojovat o prestižní ceny

Bývalý wrestler Dwayne Johnson se stále umí prosadit v prestižních hollywoodských projektech, které z něj učinily i nejlépe placeného herce světa. Výrazně přešlápl snad jen v Disneyho dobrodružné fantasy Expedice: Džungle (Jungle Cruise) s Emily Blunt, která měla obří rozpočet a pandemická premiéra stačila na tržby 220 milionů dolarů, tedy na jeden z největších kasovních propadáků vůbec. Johnson od roku 2019 připravuje životopisné drama o zápasníkovi MMA Marku Kerrovi s názvem Smashing Machine od herce a režiséra Bennieho Safdie (Oppenheimer, Drahokam). A podle všeho si jeho manželku opět zahraje hvězdná Blunt, která se díky Oppenheimerovi uchází o svého prvního Oscara.