Twilight sága: Rozbřesk - 2. část

58%

Komentáře a recenze 59

Dle počtu bodů
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Naprosto dokonalý závěr.Bála jsem se jak to režisér zvládne ale bylo to zbytečné. Samozřejmě některé efekty nebyli uplně dokonalé,hudby bylo někdy až moc ale jinak do sebe vše krásně zapadalo.Konec sice trošicku upravily ale i to bylo naprosto perfektní.Hercům bych take nemohla nic vytknou i mě pobavily.Za mě 100procent.
brbla666
brbla666
1 534 bodů
0
viděl jsem kousek ale je to hrozná volovina.
brcolka
brcolka
1 045 bodů
4.5
Film ve kterém se vůbec nic neděje stajně tak jako i ve všech ostatních. Až na konci je trocha akce ale tak krátce že se člověk ani nestihne trochu vzrušit. Trapné pohledy Pattisona a věčné olizování Kristen mě nebaví. A navíc tam fakt ani podle mě není žádný příběh který by film provázel
Ciiiri
Ciiiri
949 bodů
7
Celkem slušný konec. Přesto průměrný film s upírama, ale zajímavě zpracovanými.
Medúska
Medúska
947 bodů
10
Fanouškové ságy - na nic nečekejte a jděte do kina, závěr se vám bude určitě líbit. "Nová" Bella je úchvatná, silná a sebevědomá. Příběh je napínavý a konec vás rozhodně překvapí. Opět krásná hudba.
marvan
marvan
616 bodů
4.5
Nebýt dcery, tak se o upíry nezajímám...
HardMovie
HardMovie
475 bodů
2.5
No nevim. I přes to vykrádání xmenů mi to pořád přijde jako hovadina pro menstruující holčičky. Sorry ladies, mám jinej vkus.
Annie555
Annie555
354 bodů
5.5
Kdybych měla říct který film z této série byl nejlepší byl by to tenhle. Příchod nových postav udělal menší průvan v zatuchlým ději. Scéna souboje - který je bohužel jen vymyšlený, je nelepší scéna filmu, vlastně jediná dobrá. Spousta novinek v celkem tradiční sérii - jen Kristen drží tradici, je děsná jako všude jinde.
Petra8619
Petra8619
329 bodů
10
Obdivuji, jak celý rok se podařilo utajit pokračování tohoto dílu. Super díl. Nádherný konec. Nádherná hudba.
  • Za vše mluví, že píseň z tohoto filmu absolutně ovládla z 80% české svatby. Každá lepší nevěsta tuto píseň měla na nástup nevěsty, na první tanec či na videu.
daisyna
daisyna
279 bodů
3.5
Jsem fanynka knih s touto tématikou, některé díly této ságy byly hezky i obsáhle udělané, ale u některých dílů jsou velké nedostatky. Zde se mi moc nelíbílo digitální dítě. Ale jinak obsahově celkem hezky zpracovane.