Pravdivé lži

79%

Komentáře a recenze 26

Dle počtu bodů
JosefTomas
JosefTomas
9 035 bodů
8.5
Cameron z trochu jiného soudku. Film je zajímavý, akční pasáže mají šmrnc, je pojat na zápletku vtipně a většina scén je až tak moc neuvěřitelná, až je popravdě vtipná, Arnold má roli, která mu celkem padne a Cameron opět dokázal z toho filmu vytěžit co šlo. Pro někoho může být film spíše zklamáním, protože to není Cameron, jakého známe, je to něco jako Jackie Brown od Tarantina. Trochu se to vymyká z jeho tvorby a nemusí to sednout každému, mě ano, tudíž vidíte vyšší hodnocení.
kedl
kedl
6 380 bodů
9
Cameron nikdy nezklame. Akční pecka 90. let.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7.5
Stylová akční komedie, pod taktovkou Jamese Camerona.
Cettlovka
5 032 bodů
8.5
Pěkný film
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
9.5
Konečně film, ve kterém Schwarzenegger nemá svůj typický výraz zabijáka, ale jde vidět, že v tomto filmu též myslí. Nádherná pointa, kterou dokoření vtipné zobrazení Jamie Lee Curtis. Tento filmík je taková klasika, díky které Cameron opět zazářil.
cjmafia
4 387 bodů
8
Tahle Cameronovka mi vždycky utíkala, takže jsem si jí konečně rozhodl pustit. A musím říct, že jsem se skvěle bavil.Funguje tu humor, akce je vymazlená a chemie mezi ústředním duem je výborná! 7,5/10.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
7.5
Po Propasti docela hezké odreagování. Čekal jsem opravdu nadupaný thriller a ono se z toho vyklubalo takové hrc drc krimi. Příběh agenta s rodinou, kterou miluje a manželkou, která ho "podvádí". Cameron se opět tak trochu ukázal a Schwarzenegger se opět ukázal jako dobrá akční muž. Působil taky trochu jako Terminátor. Cameron v mých očích zůstává skoro stejně jako předtím, ale jako režisér nespoutaného Terminátora se mi líbil víc.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
8
Spousta akce a dobrý filmík.Arnold opět nezklamal.
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
9
Akční komedie jak má být.
alexik789
2 512 bodů
6
Dobrý film, ale na Jamese Camerona je to průměrný film. Herecké obsazení obstálo na výbornou a Cameron se může těšit z happy-endu. Zápletka není zrovna nejoriginálnější, ale to vůbec nevadí. I tak film působí dojmem, že byste na něj mohli alespoň mrknout.