To byl zítra flám

62%
To byl zítra flám

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná… podruhé… Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě!




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7
Dobrých komedií není nikdy dost a tento snímek alespoň trochu rozšiřuje jejich sbírku. Scénář je velmi povedený a přichází s neotřelou myšlenkou,která z této komedie dělá zajímavou šílenost spojenou s cestováním v čase a s tím spojenými následky. Casting je super a ve snímku se objeví spousta dobrých současných komiku a jeden veterán Chevy Chase.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Pohodovka o kámoších, kterým výlet na místa, kde trávili své divoké mládí, přinese něco víc než jen živé vzpomínky. Trošku možná zamrzí nevyužitý Chevy Chase, který na plátně stráví dohromady jen pár minut. Ale i bez něj tady zůstává dost povedená čtveřice, která dělá vše proto, aby zábránila efektu motýlích křídel...(anebo nedělá? :). 80. léta v celé své kráse a čekání na useknutou ruku dělaj z "HTTM" nenáročnou a místy dost humornou podívanou. Objektivně by to bylo asi za 3*, ale tentokrát musím přivřít oči, protože jsem se prostě a jednoduše výborně bavil. 7.5/10
Fingon
16 886 bodů
4
Mám rád filmy o cestování časem, oblíbil jsem si Clarka Duke a ani John Cusac mi není nepříjemný, přesto mě Hot Tub Time Machine moc nebavil.


Dodatečné informace

Původní název:
Hot Tub Time Machine (více)
  • Kanada To byl zítra flám
  • Kanada Hot Tub Time Machine
Premiéra v ČR:
20. 5. 2010
Distributor:
Palace Pictures
Země původu:
Kanada, USA
Rozpočet:
36 mil. USD
Tržby:
64,78 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce To byl zítra flám


Podobné


Powered byJustWatch