Harry Potter a Princ dvojí krve

79%

Komentáře a recenze 66

Dle počtu bodů
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Naprosto nádherná kozelnická serie plná úžasných efektů.
TheSompeque
TheSompeque
1 554 bodů
8
Nejlepší Harry s nejlepší atmosférou. Bez debat.
Azrael93
Azrael93
1 476 bodů
6
Asi nejslabší díl z té dospělé části epizod (nepočítejme první a druhý díl). Na jednu stranu velmi solidní temná a místy depresivní atmosféra. Na stranu druhou ale bylo z knihy vynecháno dost podstatných věcí (většina Voldemortovi minulosti, Brumbálův pohřeb, bitva v Bradavicích na konci...) na úkor scén naprosto zbytečných (zničení Doupěte, útok na Millenium Bridge...). A když už se dost scén soustředilo na romance, kterých je mraky i v knize, mohli se alespoň více soustředit na vztah Harryho a Ginny, místo neustálých otravných scén s Levandulí. I tak je to ale stále poměrně slušný film, jen jsou prostě v této sérii lepší.
Cechulda
Cechulda
1 353 bodů
8.5
Po šesté v Bradavicích a okolí. Perfektní provedení scén se skvělými efekty. Napínavý a chytlaví příběh, který se stále přiostřuje, aby mohl co nevidět vyvrcholit. Příprava na rozhodující bitvu, která rozhodne, co bude nejen se světem kouzel. Perfektní podívaná, která Vás nenechá odejít od filmu předčasně.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
8.5
Začátek konce ságy. Konečně se dozvýdáme co a jak, ale informací mohlo být více jako v knize.
mattesak
1 205 bodů
10
Zatím nejlepší colograding z celého HP univerza. Uvidíme, co dají poslední dva díly.
Rapaport
Rapaport
1 016 bodů
8.5
Šestý díl je tak trochu rozpačitý. Doplnil sice sérii o hormonální bouři a líbil se mi Potter, které fičel na nápoji štěstí, ale celkově slabší díl.
Ciiiri
Ciiiri
949 bodů
9.5
Velmi povedený film, zamilovala jsem si hned několik scének. Ze začátku hodně temný, vlastně je takový celý, ale patří to sem a je to velmi povedené zpracování. Mohu velice doporučit.
JamesConnorGeek
823 bodů
8
Pěkně natočený díl, skvělá temná atmosféra a také opět skvělě zahrané postavy. Pro mě ale nejslabší díl série. Není to hrozný ani průměrný film, to vůbec, ale mě to prostě nesedlo. I tak se tu objevili spoustu momentu, které mi sebrali dech a šokovali mě. 70%
Kašpárek
Kašpárek
507 bodů
8.5
Pro mě velmi příjemný výsledek. Harry zde má dobrou atmosféru i decentní vtip. Za mě i přes dobrý 2. a 5. díl asi nejlepší film celé série. Možnou výjimkou je také výborný 3.díl.