Magická posedlost

62%
Magická posedlost

Černá komedie na motivy bestselleru Alice Hoffmanové, která se odehrávává v malém městečku v Nové Anglii. Příběh dvou sester (Bullocková, Kidmanová), které mají vrozenou schopnost čarovat a jejichž jediným problémem je, že každý jejich milostný vztah končí smrtí jejich partnerů. Tentokrát je však potřeba najít kouzlo, které udrží lásku při životě...




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Průměrný snímek,kterému i přes kouzelný háv chybí originální nápad a smysluplný děj. Obsazení je hodně dobré a hvězdné,ale k čemu to,když je snímek trapným pokusem o romantickou komedii. Občas jsem se u filmu pobavil a proto se přikláním k hodnocení 40%.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Průměrná podívaná, průměrný přiběh. Přeslazený film o čarodějnicích si najde své fanoušky spíše u žen. Na to, že je film v hlavních ženských rolí hvězdně obsazen, nedal scénář možnost těmto hvězdám vyniknout. Za mě tedy nic moc a podruhé bych se na to dívat nechtěl.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Když se film jmenuje Magická posedlost a hrají v něm celkem sexy třicátnice Bullock a Kidman, člověk tak nějak čeká, že by to mohlo být třeba aspoň trošku fain. Není. Tohle nejde ani doporučit jako nouzovku na deštivé odpoledne.

Dodatečné informace

Původní název:
Practical Magic (více)
  • Austrálie Magická posedlost
  • Austrálie Practical Magic
  • Austrálie Magická posadnutosť
Premiéra v ČR:
29. 4. 1999
Země původu:
Austrálie, USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
75 mil. USD
Tržby:
46,73 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Magická posedlost je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch