Velký Joe

55%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
5
Velký Joe se chce až příliš okatě příživit na svém starším kolegovi jménem King Kong. Jenže Joe nepřináší nic nového a jen omýlá stokrát viděné stále dokola. Kdybych ho bral jako takovou nenáročnou jednohubku, tak ještě OK, ale jako velkofilm vůbec.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
6
Je to takový King Kong B- . Myslím si, že film neměl ani nějaké monstrózní ambice a je to vidět i na rozpočtu ( efektech ). Film je spíše pojat, jako rodinný film na pohodové odpoledne, kdy rodinka odbíhá a film slouží spíše, jako kulisa. Podívat se na na to ale dá - 60%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
Laciná verze King Konga pro nejmenší. Neumím posoudit kvalitu - nejsem nejmenší. Za to můžu celkem bezpečně odsoudit nekvalitu.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Obří gorila, krásná Charlize, Paxton a hodně povedené efekty. Na druhé straně dost laciná báchorka, trapný padouch a hromada klišé. Jako oddechovka na deštivou neděli s dětmi ale asi ok. 5/10
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
6
Není nad remake, i když nutno dodat ukázkový. Velký Joe od Disneyho totiž už tenkrát projížděl pásovou výrobou tak dokonale, že nedokáže v ničem urazit ani teď. Vše je na správném místě (včetně záporáků) a na konci přijde očekávaný doják/happyend. Cokoli navíc ale člověk bude postrádat, včetně nějaké tvůrčí vize a definovatelnějšího ksichtu samotného projektu. Ale co, funguje to a to je hlavní. PS: Kdo má vytrénované ucho, pozná Jamese Horna na sto honů. Zároveň tohle zjištění zamrzí, neboť soundtrack je 80% vykradačka Zorra a v ten moment ani ta hudba nemá čím překvapit.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6.5
Vskutku dobrý film.Velký Joe je pěkný,dobrodružně pojetý,chytrý a vtipný film.