Láska přes internet

74%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
alexik789
2 512 bodů
7.5
Brilantní Tom Hanks, který jako vždy ve svém filmu zazáří. Nyní se k němu připojuje Meg Ryan, také velice šikovná herečka. Ke konci mne film dojal. Má to skvělý děj (pochvala scénáristům a režisérovi). Film má, určitě, co nabídnout i náročnějším divákům.
harry456
harry456
2 437 bodů
7
Skvělý Tom Hanks jako vždy.
Sarpele
Sarpele
2 434 bodů
8
Zajímavé, jak film, který využívá motivu internetu jako horké novinky, může o pár let později vyvolat milou vzpomínku na něco zastaralého. Dívám se na film a říkám si: "Oni tam mají to vytáčené připojení, to jsme kdysi taky mívali." Ovšem tenhle film rozhodně nestárne tak rychle, jako technické novinky. Jeho hlavním tématem není internet, ale všeprostupující nostalgie a právě proto může oslovit diváky stejně teď jako třeba za dvacet let.
Kuca25
2 132 bodů
6
Pravděpodobně mé hodnocení způsobuje fakt že jsem film viděl rozdělený na půl. Jeden den první část filmu druhý den druhou část filmu. Ale když se nad tím zamyslím, nepřijde mi, že by se tam toho tolik stalo. Kromě výborných a velmi příjemných hereckých výkonů Hankse a Ryan, mi film nepřijde nijak moc záživný. Určitě je příjemný o tom žádná a tři hvězdičky jsou to těsně pod čtyřmi, ale zkrátka mi všechno přišlo moc rychlý i když stopáž tomu nenapovídá. Já nevím asi si to budu muset pustit znovu.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Takt tohle se taky hodně povedlo dnes už klasika která se neokouká.
Staninka
Staninka
22 bodů
10
Můj oblíbený film, nejen kvůli mým oblíbeným hercům. Přijde nebo nepřijde? V dnešní době je internetovè seznamování velmi populární, ale nikdy opravdu nevíme, co můžeme čekat. V tomto filmu vše skončí pohádkově a já se ráda ztotožním s dobrým koncem. :-)
vd-loko
13 bodů
9
Skvělý romantický příběh a výborné herecké výkony Toma Hankse a Meg Ryan. Viděl jsem ho už několikrát a podívám se zas.