Adéla ještě nevečeřela

83%

Komentáře a recenze 31

Dle počtu bodů
Jonák
Jonák
1 665 bodů
8
Velmi příjemná komedie, kterou si vždy rád pustím. Vtipný a nápaditý děj (místy silná parodie) v kombinaci se super hereckou elitou tvoří velmi příjemný a pohodový snímek. Avšak mě osobně nikdy tak k srdci nepřirostl, nicméně hodnotím optimálních 8/10.
brbla666
brbla666
1 534 bodů
10
dobrej film.vyborní herci.
lukas
lukas
1 523 bodů
9
Perfektní. Neviděl jsem novou restaurovanou verzi, ale to je jedno. Natočit něco tak zábavného, originálního a smysluplného je výzvou i pro české filmaře 21. století.
pitryx
pitryx
1 262 bodů
9
Také jedna z komedií, kterou si dám minimálně tak jednou do roka. Je to nestárnoucí dílo. Neříkám, že nemá své chyby, ale u mne bude vždycky za devadesát procent. Těch mínus deset je jen za několik drobností a pár chybiček. Přesto mohu tuhle parodii doporučit.
Dubínka
577 bodů
8.5
Nesmrtelná komedie. Pobaví pokaždé, když si ji pustím.
keddie
446 bodů
10
Nezapomenutelná komedie a zároveň parodie. Nadčasově pojatý styl vyprávění. Zlidovělé hlášky, úžasný humor, možnost využít spoustu skvělých herců, i trikařů té doby. Těším se na zrestaurovanou verzi
corela
271 bodů
9.5
Filmová klasika, která pobaví.
ruzka
174 bodů
Výborný film, Michal Dočolomanský, Rudolf Hrušínský i ostatní herci byli vynikající, byla tam spousta bezvadných hlášek, které se nezapomínají ani po delší době, kdy člověk film nevidí.