Yeopgijeogin geunyeo

78%
Yeopgijeogin geunyeo
Yeopgijeogin geunyeo (My Sassy Girl) je jihokorejský romantický film. Během čekání na metro si hlavní hrdina Kun-wu všimne přiopilé dívky, která se potácí nebezpečně blízko kolejiště. Odstrčí ji raději stranou, aniž by tušil, že si právě zkomplikoval život. Pořádně temperamentní děvče si ho za několik dní najde a skamarádí se s ním. Chlapci toto přátelství změní od základu jeho dosavadní život.



Pete69
Pete69
29 761 bodů
7
Teenage Korejská tvorba je fajn. Žádný patos, troška toho medu na závěr je v rámci mezí a celou dobu tohoto dlouhého snímku udržuje diváka v pozornosti. Sladkohořká romance, kterou by příznivci tohoto žánru neměli rozhodně opominout. Spokojenost - 70%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Za posledních 10 let viděno asi 4x - z asijských filmů jsem dal víckrát asi už jen nějaké shaolinské boje kdysi v dětství...Jinak My Sassy Girl je u mě takový film do nepohody, ikdyž korejský humor ne každému asi sedne a někdy to taky skorosklouzává k lacinému ději jak z mexické telenovely - takže záleží jak se kdo chce nechat unášet na vlnách anebo schválně hnidopichat. U mě jednoznačně romantika do top 5...
Fingon
16 886 bodů
10
Tohle je vážně dokonalé, už teď se bojím, jak amíci zprasí remake. Jen ten hlavní rodina nemusel být takový srab...

Dodatečné informace

Původní název:
엽기적인 그녀 (více)
  • Jižní Korea Yeopgijeogin geunyeo
  • Jižní Korea 엽기적인 그녀
  • Jižní Korea My Sassy Girl
  • Jižní Korea Yupgi Girl
Země původu:
Jižní Korea
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Yeopgijeogin geunyeo