Smrtící stroj

54%
Smrtící stroj
Smrtící stroj
V zapadlém motelu neznámý ozbrojenec vraždí vše živé - když se skloní nad poslední žijící, najednou se začne zmítat v křečích a padá. Vzápětí se objeví šerif - dobře ví, o co tu jde. Je to už několikátý případ vraždícího kyborga společnosti CHAANK. Dívka, která útok jediná přežila, vše prozradí médiím a vypukne skandál. Do čela společnosti je jmenována mladá bioložka Hayden Caleová, brzy však zjistí, že ani ona nemá šanci zastavit tyto nebezpečné "pokusy". V podzemních laboratořích totiž dál vládne šílený profesor Jack Dante, který je autorem kyborgů a dál vyvíjí prototypy nezničitelných bojovníků. Do továrny pak vnikne skupina ekologů, se kterými se Hayden spojí. Podaří se jí dokonce proniknout do počítačového systému a odhalit profesorovy hrůzné pokusy. Dante zjistí, kdo se mu do programu "naboural" a tak začíná boj o život. Dante vysílá své smrtící kyborgy, aby skupinu zlikvidovali...



Pasadenka
Pasadenka
541 bodů
4
Bred Dourif ve své standardní poloze, ke které má opravdové vlohy. :) Dál je to opravdu špatné béčko, které pořád o něčem nesrozumitelně žvatlá, postavy a jejich motivy jsou vyhrocené s nejasným ohraničením a bizarní stroj, ze kterého moc neuvidíme je jen třešinkou na dortu.

Možná někomu tento film dává smysl a najde v něm i nějaké poselství. Mě se to nepovedlo a rozhodně se mi nedostalo kvalitní lehké béčkové zábavy. Jednoduše, když se snažíte do primitivního příběhu nacpat něco víc, ale nemáte na to, tak to takto dopadne.

To že je to levný snímek je jasné, ale ta kamera, která snad snímá chloupky v nose to vše jen zhoršovala. Ne, toto není dobré béčko.

Dodatečné informace

Původní název:
Cyber connections (více)
  • Velká Británie Smrtící stroj
  • Velká Británie Cyber connections
  • Velká Británie Death Machine
  • Velká Británie Death Machine: máquina letal
  • Velká Británie Death Machine - Monster aus Stahl
  • Velká Británie Monster aus Stahl
  • Velká Británie O Soldado Perfeito
  • Velká Británie Weapon Factory
Země původu:
Velká Británie
Tržby:
1,42 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění