Auta

81%

Komentáře a recenze 48

Dle počtu bodů
bidlobox
3 802 bodů
7.5
Autopohádky umí Pixar na jedničku!
saboter
saboter
3 564 bodů
8.5
Skvělá pivarovka jako vždy.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
10
Dokonalá rodinná zábava, při které se musíte pouze přenést přes fakt, že se auta chovají jako lidé, což - jak jsem zjistil - je pro některé dost oříšek. A pod vší tou srandou lze nalézt i nějaké to moudro, takže až půjdete s ratolestmi po filmu na procházku, bude navíc o čem povídat. Film je navíc opatřen perfektním překladem i dabingem. Co chtít víc.... Mně osobně se nejvíc líbilo povídání o tom, jaké byly silnice dřív a jaké jsou dnes. To mělo vážně hodně do sebe a nejen proto, že si to pamatuju. Takže zpomalte a užívejte si cestu!!!
výfuk
výfuk
2 975 bodů
9.5
Úžasný film plný humoru, aut a také romantiky. Film má hezkou hudbu a velké přátelství. Tento film podle mě patří k jednomu z nejlepších od Disney a Pixar. Pokud tyto dvě společnosti zkrachujou - bude to nejhorší událost století ze světa filmu. Trochu mě překvapil dabing. Je až neuvěřitelné, že dabovalo tolik lidí. Na příště by to chtělo dát do filmu Jeremyho Clarksona, Jamese Maye a taky Hammonda. A možná by to chtělo auto jménem The Stig.
Edward
Edward
2 487 bodů
6
6/10
harry456
harry456
2 437 bodů
7.5
Pěkná animovaná auta. Parádní děj.
guestka
guestka
2 304 bodů
9
moc pěkné a navíc dabing v podání Krajča je úžasný
Jonák
Jonák
1 683 bodů
9
Krásný animovaný pixarovský snímek, který si užijete po celou dobu stopážě. Nehledejte zde nějakou větší hloubku či metaforu (jak je tomu třeba u jiných snímků), každopádně jednoduchý děj, kvalitní animace tvoří pěkně koukatelný pohodový příběh, který si užjijí jak mladí, tak starší diváci.
psico
psico
1 671 bodů
8
Pixar opět potěšil. Hlavně s nasazením Buráka ;)
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Naprosto skvělá auto pohádka tohle tu chybělo.Kluci budou nadšení moc hezky udělány tak je to od pixaru.