Nesvatbovi

72%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Tohle byla aspoň povedená komedie plná kvalitního vtipu a navíc to obsazení bylo jedná báseň. Slušné Cameo si zde střihl Will Ferrell,kterej opět slušně pobavil.Film má sice 115 minut,ale když vás jím provází taková skvěle sehrána dvojka jako je Vaughn a Wilson uteče to jako voda. McAdams byla opět krásná jako obrázek a radost na ní pohledět.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 459 bodů
8
Owen Wilson a Vince Vaughn. To nemohlo dopadnout špatně. A nedopadlo. On už stačí ten začátek. Rozvodoví právníci, které si oba s chutí zahráli, obcházejí ve svém volnu cizí svatby se záluskem se nejen pobavit a dobře se najíst, ale hlavně sbalit na jednu noc nějakou tu roštěnku. Ve věčnou lásku ani jeden z nich nevěří. Osud je však mrška setsakramentská a tak jednoho krásného dne s oběma nečekaně hodně zamává. Nemá cenu si nic nalhávat. Jedná se o prachobyčejnou lehce humornou etudu za použití klasické romantické šablony, jakých byla natočená doslova hora. O nějaké důvěryhodnosti tady samozřejmě nelze debatovat, obzvlášť, pokud je v celém příběhu více klišé, než je obvykle zdrávo. Jestli je v tom skrytá nějaká myšlenka ohledně svateb a rozvodů, těžko posoudit. Tady jde po divácké stránce především o zábavu a ne o přemýšlení nad danými skutky A tak je to potřeba brát. I přes své určité neduhy snímek pobaví, což bylo i záměrem.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Hodně povedená komedie plná vtipu, slušného obsazení, které občas sráží over the top scény, zejména nevtipný Will Ferrel a stokrát viděné hraní amerického fotbalu, jinak naopak scény u stolu, kde se potkává dysfunkční rodina jsou výborné. Filmu dominuje nečekaně sehrané duo Wilson a Vaughn, kteří umí pobavit!
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
První polovina je skutečně vynikající a bezprostřední zábava nebere konce. Ta druhá už je pravda výrazně slabší a příběh se odkloní do zajetých kolejí, ale přesto nemůžu a ani nechci vznášet žádné velké námitky. Film se totiž vždycky může opřít o skvělý casting, který ho vší silou tahá do nadprůměru. Nejen sympatičtí Wilson a Vaughn, kteří se výborně doplňují, ale i nezaměnitelný Walken v pro něj trochu netypicé roli, tvrďák Bradley Cooper nebo krásná McAdams, kvůli které bych to všechno také klidně absolvoval. Posledních pár minut pak oživí i starý známý Will Ferrell, jehož cameo se tentokrát jednoznačně vydařilo :) Výborná zábava, v rámci "Frat pack" týmu možná nejlepší..
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
8
Standardní klišé vetkané do opravdu roztomilého, vtipného a poctivě trhlého hávu ala Fratpack. Jedna z nejlepších komedií roku a opět zárodek na malý kult.
kedl
kedl
6 380 bodů
7.5
Skvělá letní komedie jež dominuje parádním (nefekálním) humorem a solidníma hereckýma výkonama... Zvláště Vince je jako vždy super.. :) Zkrátit to tak o 20 minut a je to na 5*..
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
8.5
Opět Owen Wilson ve skvělé komedii, na kterou mohu koukat celé dny a nikdy mě neomrzí. Vlastně jednoduchý nápad, který měli Owen s Vincem Vaughn, dostat se ženským do postele je nejlehčí na svatbě, jen jediný problém musíme překonat. Nesmíme se zamilovat. Nádherný film, u kterého se nejen zasměju...
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7.5
Velmi dobrá komedie,bavil jsem se,že bych se smíchem válel na zemi to ne,ale velmi přijemná podívaná.
harry456
harry456
2 437 bodů
7
Vtipný film, ale i místy protáhlý. Děj je prostoduchý a postrádá opravdovost.
Kuca25
2 132 bodů
8
Jedna z nejpříjemnějších komedií co znám. Vždycky se na ní rád podívám a vždy mě baví. Komediální duo Wilson a Vaughn fungují perfektně. Je mezi nimi určitá chemie. Především Vaughn je skvělý. Mám opravdu rád filmy s ním je to skvělý komik. Řekl bych že celé herecké obsazení je opravdu výborně vybrané. Nesvatbovi už je pro mě taková kultovní komedie co nikdy nezklame. Příběh má parádní tempo, a tak ve třičtvrtě filmu začne lehce pokulhávat, ale i tak to není nic strašného a film to nějak neohrozí.