Hon na myš

69%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
K dobrému filmu stačí opravdu málo - jedna myška s dvěma smolaři a o zábavu je najednou postaráno. Námět je trošku dětinský,ale je to přece jen rodinný snímek,takže se není čemu divit. Verbinski to natočil ovšem velmi dobře a z této jednoduché myšlenky vytěžil maximum.
lamps
lamps
15 166 bodů
7.5
Má oblíbená komedie dodržuje po celou dobu vysoce nastavené tempo a skládá se z neskutečného množství bláznivých a opravdu vtipných scén. Zápletka se dvěma dospělými muži neschopnými chytit malou myšku se vám možná bude zdát dětinská, ale Nathan Lane a Lee Evans si své role vyloženě užívají a jejich nápadité a neutuchající bitvy se zdánlivě snadným nepřítelem musí pobavit diváky všech věkových kategorií. Malou, ale naprosto fantastickou roli tu má navíc veterán Christopher Walken, kterého myška zlikviduje fakt vybraným způsobem. Jestliže se chcete od srdce zasmát a odreagovat, pak je právě Hon na myš pro vás tou nejlepší volbou.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Dobrá komedie o velice chytré myšce, která nakonec vyběhne s lidma. Velmi zábavné.
saboter
saboter
3 564 bodů
7
Velmy povedená komedie která vás dostane hlavně taky kvůly jak humoru ale celkem i oreginálním nápadem ale občas na vás působí zkrátka průměrně jako i příběh scénář a celkem i vše ostatní i konec no ale prfektní rodiný film co dodat.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6.5
Divák a fanoušek Saboter má pravdu.