Apartmá v hotelu Plaza

67%
Apartmá v hotelu Plaza
Plakát traileru
Filmová verze hry Neila Simona se skládá ze tří samostatných dějství, všechna se však odehrávají ve stejném hotelovém apartmá newyorského legendárního hotelu Plaza. A skvělého Waltera Matthaua uvidíte v trojroli! V první epizodě se Karen Nash snaží získat pozornost svého roztěkaného manžela Sama a ozvláštnit jejich upadající manželství. Ve druhé části příběhu se přidrzlý filmový producent Jesse Kiplinger snaží získat svou milenku na jednu noc a ukázat jí, co se v něm skrývá. Ve třetím dějství se Roy Hubley se svou ženou Normou pokoušejí dostat svou dceru z koupelny. Blíží se totiž její svatba a ona si není jistá sama sebou.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Walter Matthaou na tři způsoby. Mě osobně nejvíce zaujala první,kde jako nevěrný manžel diskutuje se svou ženou o jejich budoucností a třetí ve které jako cholerický otec dostává svou dceru zamčenou na WC na její vlastní svatbu. Jen ta druhá epizoda ve které ztvárnil postaršího úchylného producenta mne moc neoslovila. Jako celek je to jeden velký herecký koncert v podání Waltera a za to klobouk dolů,protože ukázal jak vyjimečný herec to byl.
Pete69
Pete69
30 219 bodů
7
Netušil jsem, že se jedná o tři oddělené příběhy a tak jsem čekal, kdy se Walter Matthau v hnědo oranžové paruce setká s tím černovlasým.. :) tvůrci mě dostali, ale potom mi to došlo. Pěkná odlehčená komedie tvořena třemi povidkami. Walter Matthau nezklamal a celý film udržel v dobré kvalitě. 70%
avenis
avenis
8 458 bodů
10
Záruka dobré zábavy a tři vzorky mužů. Roy Hubley je typickým příkladem sebestředného, dobře situovaného a mírně stárnoucího chlapa, který se nerozvedl pouze z pohodlnosti a jeho oddanost ženy je mu spíš protivná. Komediální, výborně zahrané, ale spíš hořce směšné. Jesse Kiplinger jen potřebuje momentálně někoho do postele a tak rozehrává přímo oskarové oblbování své dávné přítelkyně, která se zastavila jen na jednu skleničku. Úsměvné. Sam Nash vdává dceru, ale v koupelně se zamknula nevěsta. Skvělá gradace Matthawova hereckého umění a vtipné dialogy i situace.

Dodatečné informace

Původní název:
Plaza Suite (více)
  • USA Apartmá v hotelu Plaza
  • USA Plaza Suite
  • USA Appartamento al Plaza
  • USA Eso del matrimonio
  • USA Eso del Matrimonio
  • USA Hotelgeflüster
  • USA Hotelli Plazan riemuhuoneisto
  • USA Hotel Plaza nr. 719
Země původu:
USA