Šikana

63%
Šikana
Šikana

Marty miluje vyjížďky na pláž a do barů. Kumpánem na podobných akcích mu je jeho dlouholetý kamarád Bobby, který má však zálibu ve zvrhlém týrání. Když svou pozornost obrátí na Martyho novou dívku Lisu a její kamarádku Ally, Lisa se rozhodne, že Bobbyho krutovláda musí skončit. Shromáždí skupinu předměstských teenagerů a zosnuje plán, jak se Bobbyho navždy zbavit. Spiknutí je však odhaleno, z přátel jsou náhle nepřátelé a náhodní známí se stávají spoluviníky vraždy, která otřásla Amerikou.




Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Drsné a úchylácké. Něco pro psychycky narušené. Bohužel i takové věci se ve světě dějí.
DHDV
DHDV
311 bodů
6.5
Pravda, nehledejme v tom oscarové nominace... Ale mě to bavilo drogy,sex a alkohol ve spojení z vraždou, bez hereckých ambic představitelů..prostě zajímavé dílko…
kath
kath
150 bodů
7
Tenhle film, ke kterému jsem se dostala přes seznam filmů, ve kterých hraje Michael Pitt (který ani tedy-aspoň mne-tedy určitě nezklamal) mě bavil tak od druhé poloviny. Přijít si prostě jen tak s návrhem někoho zabít, nic nepromyslet a pak to "prostě jen tak udělat" je skvělý -.- není divu, že to dopadlo, jak to dopadlo, když se pak se svým dílem ještě chlubím skoro na potkání. Podle mě je to film spíš si k němu sednout a učit se, nebo vařit, nebylo to nic, co bych nějak zvlášť prožívala, nicméně věřím, že jsem ho neviděla naposled.

Dodatečné informace

Původní název:
Bully (více)
  • Francie Šikana
  • Francie Bully
  • Francie Bully: Mentes perdidas
  • Francie Genya
  • Francie Oi daides
Země původu:
Francie, USA
Tržby:
0,48 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění