X-Men Origins: Wolverine

70%

Komentáře a recenze 50

Dle počtu bodů
saboter
saboter
3 564 bodů
6.5
Celkově film jde shlédnout ale to že víte jak to vše zkončí zkazí vše a nezacranňuje to ani skvělý výkon Huga Jackmana.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
8
Nejlepší Marvelovský prequel všech dob! Tvůrci nám konečně ukáží příběh o tom co se stalo před prvními X-Meny a jsem za to rád, jelikož se jim to povedlo velkolepě. Byl jsem překvapen přítomností nových (starých) X-Menů a vlastně odkazy na nové příběhy. Jsem rád, že jsme dostali další X-Men film, ale neskonale toužím po čtvrtém dílu, navazující na trojku, ale místo toho se tvůrci posunuli ještě dál do minulosti. Nicméně si myslím, že ať už vznikne cokoliv, tak to bude úžasné. Těším se na příběh Deadpoola.
stantheman
stantheman
2 399 bodů
6.5
Celkem slušná podívaná i když žádná překvapení se nekonala.
farb
farb
2 064 bodů
6
Chtělo to trochu trdší dospělejší přístup. A hlavně eRkový rating, který by Wolverinovi slušel. Takhle je to jen podívaná pro mladší publikum, která sice X-meny trochu kazí, ale úplnou ostudu jim nědělá. 6/10
karlik4801
1 942 bodů
9
Jako velký fanoušek komiksu a X-Menů vůbec, dokážu přehlédnout chyby ve filmu. Kdybych takový zažraný fanoušek nebyl tak bych tak vysoko nehodnotil. To že laserové oči přeseknou jakousi hráz, ale triko vůbec neponičí, to si strčte do háje. Co se týče děje, zabavil mě, potěšil mě a Wolverine je pořád number one.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
9
Docela povedený.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
6.5
Pro mě osobně nejslabší film z série.
Rapaport
Rapaport
1 016 bodů
8
Líbilo se mi to. Dobrý příběh a zase se nám trochu víc odhalil Wolverin a jeho minulost. Hugh Jackman je zde opět skvělý. Role Wolverina mu opravdu sedne.
TechCluster
TechCluster
667 bodů
9
Wolverine neboli rosomák je můj neoblíbenější mutant ze světy x-menů. Takže nemůžu jinak než dát 9. Devět protože pozdejí vyšel film Logan a ten je ještě lepší.
LucylaEwing
LucylaEwing
519 bodů
4
Wolverine by si zasloužil mnohem lepší, smysluplnější a méně tuctové zpracování, které by si pouze nechtělo namastit kapsy na známé značce, ale Jackman se Schreiberem jsou skvělá dvojka, které to na plátně skvěle skřípe, a která celý film vytahuje z naprostého propadliště dějin. Nebýt tedy této dvojky šel bych s hodnocením ještě níž... Protože jsme bohužel skutečně dostali nudnou, špatně natočenou, vizuálně nedotaženou a zbytečnou kapitolu x-men univerza plnou chyb. 40%