Hledáme Ydol

51%
Hledáme Ydol
Hledáme Ydol
Zdá se, že v dnešním světě chce být slavný úplně každý. A díky celosvětovému fenoménu reality show se jím také doslova každý může stát. Režisér filmů Prci, prci, prcičky a Jak na věc uvádí film Hledáme Ydol v hlavní roli s Hughem Grantem, který jako Martin Tweed - zahořklý a sebestředný moderátor nesmírně populárního televizního programu Hledáme Ydol předvádí skvělý výkon. Tweed, který sám sebe nemůže vystát, uvádí na scénu velmi různorodé soutěžící. Je mezi nimi jižanská kráska Sally (Mandy Moore), sladká a svůdná před okem kamery, ale úplně jiná ve skutečnosti nebo Omer, neprůbojný soutěžící se zálibou v muzikálových melodiích. Finálová noc začíná, do křesla zvláštního porotce usedá prezident Spojených států a pódium zažije výbušnou show, na kterou národ nikdy nezapomene.


Režie:
Scénář:

Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5
Skrz na skrz průměrná záležitost,která dokáže dobře posloužit na víkendový podvečer. Místy je snímek výbornou satirou a dokáže diváka královsky pobavit,ale těchto momentů je vážně opravdu málo. Alespoň se povedl casting a Hugh Grant aka Simon Cowell byl super.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Parodie? Kritika? Vůbec nevím co tímhle Weitz chtěl říci. Pěkně se na to (ehm Mandy Moore??) kouká, sem tam se člověk pousměje, ale to nic nemění na tom, že je to 100 minut prázdné jak psí miska. A že tohle hvězdné obsazení zůstalo takhle nevyužito, také zrovna body nepřidává...4.5/10
Fingon
16 886 bodů
4
Současné hodnocení - 50% - plně odpovídá.

Dodatečné informace

Původní název:
American Dreamz (více)
  • USA Hledáme Ydol
  • USA American Dreamz
  • USA American Dreamz - Alles Nur Show
  • USA Jak zostac gwiazda
  • USA Muriendo por un sueño
Premiéra v ČR:
1. 4. 2024
Distributor:
SkyShowtime
Země původu:
USA
Rozpočet:
17 mil. USD
Tržby:
16,7 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch