Delta Force 2: Kolumbijská spojka

44%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
30 255 bodů
4.5
Delta Force 2 je ještě horší, než jednička a je pro mě téměř nekoukatelná. akční slátanian na entou ina plná neuvšřitelných, do očí bijících nesmyslů a velmi průměrným příběhem, Být fanoškem Chucka Norrise musejí být hlavně srandisti a..... přeju jim to a neshazuji to :)
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 483 bodů
8
Druhý snímek je od předchozího velice vzdálen, ale to nic nemění na povyšování patriotismu a zarputilého boje proti zločinu. Komiksový nadhled, hrdinství, jeden kýč vedle druhého, téměř nonstop akce, prostě osmdesátková akční zábava v plné parádě. A je to také hlavě stará dobrá akční poctivá kaskadérská a pyrotechnická práce. Žádné zbytečné dialogy, žádné CGI efekty, žádný mohutný rozpočet.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Film, který vyšel doslova z produkčního pekla. Na natáčení zahynulo hned několik kaskadérů a film obsahuje celou řadu velmi násilných a brutálních scén - úvodní scéna v klubu, scéna v plynové komoře a finále lehce obšlehnuté z Ramba II. I tak je to ale slušnej akčňák.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
seria delta force (az na trojku) sa mi v mladosti, teda ked som bol hlavnym cielom, vyhybala. nedavno som videl prvu cast a bol som dost sklamany, ale dvojka to je uz ina kava. vymena rezisera dost pomohla a vdaka aaronovy sa nam dostava nielen slusnej akcie ale i par eye candy zaberov (prechod cez bambusovy most je jednym z nich). norris je stale ten isty, ale taky billy drago ako coto je vynikajuci psychopat. par momentov ktore by sa v dnesnych akcnych filmov nestali (poprava tehotnej zeny) tie potesia. prijemne prekvapenie a zatial najlepsi norrisov film co som videl (i ked mierne osekana stopaz a lepsia hudba by hodnotenie dokazali vyhnat trocha vyssie)...