Mistři hazardu

67%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 443 bodů
8
Filmová verze TV seriálu ´The Dukes Hazzard´ z roku 1979, se kterým to má údajně pramálo společného, ale to už tak u filmů prostě bývá. Tento styl komediálního žánru není ojedinělý a právě v dobách 80. let byl hojně využíván. Rychlá auta, nemalé množství policejních aut, velkolepé honičky a s tím spojený humor. Tady se dva bratranci rozhodnou za každou cenu překazit nekalé plány místního bosse Hogga. A typická americká zábava může začít. I když jak pro koho. Podle ohlasů fanoušků původního seriálu se jedná o naprostý brak onen seriál znevažující. Takže z toho plyne, že film si užijí jen diváci, kteří seriál neznají.
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Zoufale naivní scénář je sice hodně cítit a při závěrečném happyendu jsem se neubránil trpkému úšklebku, ale co na tom sejde, když Knoxville, Scott a jejich nadupaný General Lee mají plynový pedál po celou dobu stlačený pevně na zemi a zastaví se leda v pokoji plném svlečených univerzitních studentek? Já se skvěle bavil, honičky byly super a Jessica Simpson nepotřebuje žádný komentář..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Další zábavná, nijak převratná zato nenudící komedie.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
8
Cool automobilové honičky, přehršel hlášek, celková roztomilá buranská stylizovanost a Jessica Simpson dovedou poměrně umně zakrýt fakt, že film je naprosto o ničem a i v osmdesátých letech by se za jeho scénář mohli stydět. Na sto minut nenáročné zábavy to ale bohatě stačí. Pěkná sedmdesátka.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
9
Kulervoucí jízda plná testosteronu, dobré hudby a uvěřitelných nehod. Film pro chlapy, nebo lépe pro poněkud zhulené chlapy. Za střízliva bych asi tak nadšený nebyl, ale to rozhodně neubírá filmu na bicepsech. Za týden si na to asi ani nevzpomenu, ale jednou se to prostě vidět dá.
psico
psico
1 671 bodů
9
K tomuhle nemám co dodat, je to tip filmu na který se s chutí podívam i několikrát do roka a pořád se u něj budu smát. Aby ne když obsadíte takové 2 šašky tipu William Scott a Knoxville. "I said no Boo No !! - Realy? I hear Go Boo Go !!" :D
Kick077
Kick077
596 bodů
7.5
Povedena komedie, která se na začátku rozjede a pak zastaví až na konci. Hlavní dvojice spolu se silným generálem Lee nemá problém s řešením žádného problému a do všeho se vrhnou po hlavě. Kdo od filmu nečeká nic oduševnělého, skvěle se pobaví a odpočine.