Zlodějská partie

57%
Zlodějská partie
Këith Ripley je starý zkušený lupič, který se řídí nepsanými zákony zlodějů: odvést svou práci, krýt partnerovi záda, nezdržovat se a nikdy nespolupracovat s policií. Jeho bývalý partner VIictor se těchto pravidel bohužel nedržel a zaplatil za to životem. Nyní však Keithovi docházejí síly a on dluží příliš peněz ruské mafii, aby se do nějaké větší akce pustil sám. Objevuje se ale Gabriel - mladý a poněkud temperamentní pomocník, který s Keithem nejprve těžko hledá řeč, ale později s ním vytváří sehranou dvojici. Společně se pouští do jejich životní akce, která by jim oběma - v případě úspěchu - zajistila klidný důchod.



Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
6
Gabi a Keith - zajímavá dvojička a Fabergého vejce (o kterých se jenom spekuluje). Jsou dvě a má je jistý Romanov, součást "vorovskogo mira" (světa zločinu)... I když je Morgan Freeman výjimečně mužem na nesprávné straně zákona, je stále neodolatelný, podobně jako Antonio Banderas. A pak je tu jistá Saša ... Nic nepředvídatelného, ale zábava.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
4
Nejhloupější a pravděpodobně i nejdražší reklama na iPhone první generace. To, že tam hraje Freeman, Banderas a totálně hot Radha Mitchell, je jen takový roztomilý omyl, kterému se možná všichni jednou zasmějeme.

Dodatečné informace

Původní název:
Thick as Thieves (více)
  • NSR Zlodějská partie
  • NSR Thick as Thieves
  • NSR Entimotatoi diarriktes
  • NSR Jogo Entre Ladrões
  • NSR Son oyun
  • NSR The Code
Země původu:
NSR, USA
Rozpočet:
25 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch