Náhradníci

62%

Komentáře a recenze 33

Dle počtu bodů
kubas369
4 086 bodů
8
Rozhodně zajímavý filmek, který mě dost pobavil ikdyž jsou tu určité motivy které jsem už viděl v jiních scifíčkách zde jsou poskládané do pěkného celku, kterému k mé naprosté spokojenosti chybý jen velice málo např: ne scela využitý potenciál daného materiálu, protože tenhle film mohl bý doopravdy bomba něco jako ve stylu 12 opic bohužel jen diký zjevné lenosti scénáristu tomu tak není. Výsledek propracované sci-fi béčko.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
9
Bezchybný a dobře provedený pohled do budoucnosti lidstva s menším myšlenkovým přesahem. Příšerná věta!!! V roce 2009 se objevily hned dva filmy s tématikou reálné virtuální reality. Další hrozná věta. Vedle Gamera, který jde hlouběji a více zkoumá temnější hlubiny lidské povahy a zábavy, jsou tu Náhradníci, kteří problém spíše nakousli a udělali z něj jen lehký příběh. Líbila se mi myšlenka (nebo jen tvrzení?), že s používáním náhradníků vymizel zločin. Lze se na ni dívat z několika pohledů. Mám rád, když je u filmu o čem přemýšlet.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
Vcelku dobrý film.Je to takové akční-scifi.Děj je zajímavý a akční scény potěší...
hp24
2 833 bodů
7
Diky Bruce Willisovi obstojna podivana. A zaroven krute varovani, jak by lidstvo mohlo dopadnout, kdyz to prezene s vyuzitim (ci lepe zneuzitim) technickeho pokroku.
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
7.5
celkem zajimavy namet, ktery byl podle meho nazoru dobre dotazen do konce, dejove film nenudi, ale zaroven nicim neprekvapi. celkem predvidatelny rozuzleni. milovniky sci-fi urcite potesi.
Foltest
Foltest
1 304 bodů
8
Film to byl dobrý. Byl dlouhý tak akorát, takže žádné scény se mi tam nezdály přebytečné. Velmi kladně hodnotím především uvěřitelnou motivaci hlavního záporáka a obecně příběh celého filmu, který je asi největším plusem. Ten příběh je totiž vynikající. Vše klape jak má, rozumíte motivacím jednotlivých postav, obsahuje to i pár zajímavých zvratů a nakonci se vše vyjasní a uzavře. Co mě naopak zklamalo, byly slabé akční scény. Stále ale platí, že příběh to bohatě vynahrazuje.
padre
padre
1 288 bodů
6
Průměrná podívaná, kde občasná kvalitní akce nezachrání špatný scénář, dost podivné dialogy a "WTF" momenty (Shift + Enter :-) ). Mladá podoba Bruce mě hrozně otravovala, naštěstí jí brzo vystřídala ta správná.
myllyn
myllyn
885 bodů
6
Jeden ze slabších Willisových sci-fi filmů. Mnohem raději mám z těch novějších: RED 1 i 2 a Smrtonosnou past 4 :-)
sugi
752 bodů
8
… zajímavý námět dobře zpracovaný , i když děj občas vázne , tak ale vyloženě nenudí ...
Zee
Zee
91 bodů
8
Možná ne dotažené, ale rozhodně zajímavé a dobře natočené. 10% navíc za zábavnou patku Willise:)