Yes Man

74%

Komentáře a recenze 39

Dle počtu bodů
sporkaska
sporkaska
2 358 bodů
10
Áno, Jim Carrey opať ukázal, čo sa v ňom skrýva. Je to proste Pán Komik! Spolu so sympatickou speváčkou Zooey tvoria krásny uletený pár. Je zaujímavé sledovať, ako postoj jedného človeka može zmeniť nielen jeho osud, ale aj životy ostatných. Pesničku „Uh-huh“ mám v hlave ešte doteraz.
  • šialenec Jim
  • hudba
Evah
Evah
2 144 bodů
10
Perfektní komedie, kde se člověk může zamyslet nad tím, kam by se jeho život ubíral, kdyby na všechno kývnul.
  • velmi vtipné
karlik4801
1 942 bodů
9
Jedna z mých nejoblíbenějších komedií a navíc s brilantním komediálním hercem Jimem Carreyem. Komedie ukazuje co s člověkem dokáže udělat hloupá reklama. Je fajn, že to celé není jeden velký slaďák, ale taky se dost zasmějete. Užívat si života..
beseda
beseda
1 931 bodů
9.5
YES, YES, YES :-) / Hodnocení: 95%.
winetach
winetach
1 927 bodů
8
Carrey stárne...
psico
psico
1 671 bodů
7.5
Kdyby to šlo takhle v životě :D Asi by na světě moc lidí nezůstalo. Nicméně podívaná vcelku dobrá. Jak už tady zaznělo, některé scény byly vydařené více, jiné méně. Ale to u Carreyho filmů poslední dobou bývá úplně normální. Takže ničím moc extra nepřekvapí.
Marchikt
Marchikt
1 585 bodů
9
Ale ano! Bavil jsem se moc! Carrey je bůh i bez gumovýho ksichtu! Zooey je kočka a s Jimíkem mají geniální chemii. Prostě jsem si to neskutečně užíval. Ano, ten film má chyby. Ale proč bych to měl řešit? Nechci to řešit! Takže tomu filmu přidám.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Bláznivá,šílena komedie prostě Jim Carrey.Až bolí pusa jak se člověk pořát směje.
Azrael93
Azrael93
1 476 bodů
8
Jim Carrey opět září, jako ve svých nejlepších filmech. Velice dobrý film, který nepostrádá vtipné hlášky a samozřejmě Carreyho neskutečné obličejové grimasy. Celá zápletka je originální, a svým způsobem zábavná. Nejde ale jen o humor, film vás nenásilně nabádá k tomu, že by jste v životě měli začít říkat také ANO, a ne se pořád jen vymlouvat a sedět doma na gauči s popcornem a hromadou půjčených filmů. Stará, dobrá "Carreyovská" zábava, okořeněná špetkou něčeho většího. 85%.
padre
padre
1 288 bodů
8
Nadprůměrná komedie, ale zdaleka to nemá na Carryho dřívější tvorbu. Občas na mě Jim působil už trochu zestárle, s obličejem si už nemůže dovolit dělat takové věci jako dřív. Ale i přes to všechno jsem se bavil. Jinak Zooey překvapila, velice příjemná role.