Král temné síly

55%
Král temné síly
Král temné síly

Mladému tulákovi se naskýtá příležitost dobrého zaměstnání. Lákavá nabídka ho zatahuje do hry, která v něm probouzí skryté sklony k brutalitě. Teď se z něj stává monstrum poháněné silou msty.




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
5
Nízký televizní rozpočet a tím i značně levná vizualizace. Snímek v produkci studia Asylum, který však na druhou stranu vypadá lépe, než to, co toto studio plodí nyní. Scénář na takový snímek je dostačující a režisér Stuart Gordon to zpracoval zcela odlišným stylem, než jak bylo u něj dříve zvykem. Jeho rukopis je však přeci jen místy znát. Příběh o mladíkovi, který se náhodně dostal do kšeftu, který je v rozporu se zákonem, aby se to nakonec od chlebodárců otočilo proti němu a on se vydal na cestu pomsty, je námět skvostný a rozhodně by si zasloužil lepší scenáristické zpracování a větší rozpočet. Ale ani takto televizně nevypadá špatně, i když určitých podivností a nesrovnalostí je tu více než dost. Pokud nebudou od toho vyžadovány až moc velké nároky, na shlédnutí jen tak z nudy postačí.
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Na Asylum docela slušná práce. Horor to teda není, ale scénář je hodně zajímavej, ikdyž má pár děr. Kamera je samozřejmě hrozná jako vždy:-) 30%
sixmonsters
sixmonsters
2 756 bodů
6
Zobrazovanim bezmoci v utrpeni zpusobenem nezvyklou shodou okolnosti to pripomina pozdejsi Gordonuv Stret. Kazdodenni rany do hlavy golfovou holi ale zrejme budou tim jedinym, co mi z tohoto filmu zustane v hlave za tri tydny. Jak psala wipschka - film k zehleni. Ale to mlaceni je jak z Martyrs.

Dodatečné informace

Původní název:
Asesino por naturaleza (více)
  • USA Král temné síly
  • USA Asesino por naturaleza
  • USA King of the Ants
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění