Úsvit mrtvých

77%

Komentáře a recenze 39

Dle počtu bodů
karlik4801
1 942 bodů
8.5
Zombie sprintují, je hezké vidět zase jiné podání nemrtvých a myslím že tato změna se celkem vyvedla a ukázala zase jiný typ zombií. Jak se lidé vyrovnávají se zombie apokalypsou, když jsou poměrně v bezpečí? Jak to vypadá když se pak něco posere a vzápětí už nikdo v bezpečí není a musí se prchat. Kenneth je dobrý zabiják, jen škoda že neměl svojí sólovku. Zack Snyder ukázal že umí udělat kvalitní film a přesunul zombiím kvalitu na vyšší úroveň.
naineko
naineko
1 542 bodů
7
Asi jsem úplně neporozuměl tomu, proč zrovna tohle nastartovalo Snyderovu kariéru. Prostě retrozombárna s pár vydařenýma scénama a klasickou stafáži mezi titulkami. Tom Savini potěšil. Nejzajímavější byly záverečné titulky. Armáda mrtvých mi sedla o dost víc.
czech-movie
1 476 bodů
8
Průměrný zombie film, dnes již překonán seriálem The Walking dead, kde díky barvám, příběhům atd... navodí tu správnou náladu apokalyptického světa. Nejlepší je na filmu úplný začátek, kdy se ráno hrdinka probudí a pak závěr, když přeživší vystoupí na zamořeném ostrově.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
6.5
Film na motivy Romerova Úsvitu mrtvých nedosahuje jehon kvalit, ale přesto jde o velice povedený zombie film.
Klimetka
Klimetka
127 bodů
10
Zack je král. Už ten úvod panebože!!! G.A. Romero: "It was better than I expected. I thought it was a good action film."
lukáš128
lukáš128
21 bodů
7
Škoda že to dali pryž z HBO max
Smazaný uživatel
0 bodů
10
Super film, super atmosféra, super děj, super masky... atd... Prostě je to skvělá zombiárna, která vyděsí, ale místama i pobaví. Zack Snyder odvedl dobrou práci!!!