Critters 4

36%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
S Critters to dopadlo jako se všemi na sílu natahovanými sériemi. Kvalita šla po celou dobu dolů až v posledním dílu narazila na úplné dno. Recyklovat jeden nápad do nekonečna prostě nejde a právě na tomto Critters dojeli. Stačí shlédnout první dva snímky a dál nepokračovat.
Pete69
Pete69
30 255 bodů
2.5
Tohle už se komentuje obtížně. JEdnička = něco nového, strašidelně zábavného, dvojka to samé, ale už okoukané.. trojka = horší dvojka a toto už si snad ani hlubší komentář nezaslouží.. Chudáci Critters :) Herci tam byli naprosto zbyteční a měli moc prostoru.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Příšerky polevily a to dost hodně. Jak už samotný název napovídá, příběh měl být o critters, ale většina děje se točila jen kolem posádky vesmírné lodi. Ani žrací scénky už nejsou co bývali ve druhém i třetím díle. Toto pokračování je podle mě zbytečné a nudné.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
1
"Víš jak vypadají piraně? Tak přesně tak nevypadají, ale hladový jsou stejně." Zakončení série o masožravých černých potvůrkách. Znovu je hlavní postava outsider Charlie, ale jinak nezůstal kámen na kameni. Odehrává se to na vesmírné lodi, kde mi padla do oka jen čokoládová kráska. Interiér lodi nám jasně říká, že jde o béčko. Scénář zase, že je to kravina. Obojí bych tomu odpustil, kdybych se nějakým způsobem bavil. Bohužel nebylo to zábavné či jiným způsobem zajímavé. - 10%.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
4
Tohle už neměli Critters dělat. Koukat jen na první tři díly.