Critters 4

36%
Critters 4
Plakát traileru

Elitní lovec Charlie, který se díky teorii relativity dostal do budoucnosti vzdálené půl století, je pověřen dopravit poslední dvě vejce agresivních Critters do meziplanetárního prostoru, aby druh nevyhynul. Schránku s Critters a Charliem vezme na palubu vesmírná loď, jejíž posádka však záhy dostává za její předání zajímavou finanční nabídku. Kapitán Rick, frustrovaný neúspěchem u pilotky Fran, schránku - ve snaze ještě lépe ji zpeněžit - otevře. Právě vylíhnutí Critters jej usmrtí a ohrožují posádku vesmírné lodi i stanici, kde loď přistála. Posádka spolu s Charliem nezabrání smrti lékaře Bernieho, ale nakonec Critters zneškodní. Střetne se však i s mimozemšťanem Ugem, který chce bez ohledu na riziko vejce Critters uchovat...




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
S Critters to dopadlo jako se všemi na sílu natahovanými sériemi. Kvalita šla po celou dobu dolů až v posledním dílu narazila na úplné dno. Recyklovat jeden nápad do nekonečna prostě nejde a právě na tomto Critters dojeli. Stačí shlédnout první dva snímky a dál nepokračovat.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
2.5
Tohle už se komentuje obtížně. JEdnička = něco nového, strašidelně zábavného, dvojka to samé, ale už okoukané.. trojka = horší dvojka a toto už si snad ani hlubší komentář nezaslouží.. Chudáci Critters :) Herci tam byli naprosto zbyteční a měli moc prostoru.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Příšerky polevily a to dost hodně. Jak už samotný název napovídá, příběh měl být o critters, ale většina děje se točila jen kolem posádky vesmírné lodi. Ani žrací scénky už nejsou co bývali ve druhém i třetím díle. Toto pokračování je podle mě zbytečné a nudné.

Dodatečné informace

Původní název:
Critters 4 (více)
  • USA Critters 4
  • USA Criaturas 4
  • USA Critters 4: They're Invading Your Space
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Critters 4