Pátek třináctého 8: Jason na Manhattanu

42%
Pátek třináctého 8: Jason na Manhattanu
Po pekelném duelu s telekinetičkou Tinou v předchozím díle leží Jason pohřbený pod troskami mola na dně Křišťálového jezera. Zde jej vzkřísí elektrický výboj z porušeného kabelu a on se vydává dolů po řece hledat novou krev. Nalézá ji na výletní lodi Lazarus vezoucí třídu čerstvých maturantů na exkurzi do New Yorku, kam z nich nakonec díky jeho intervenci dorazí jen hrstka. Zbylí študáci se mu musí postavit v manhattanských docích, v metru, na Times Square i v kanalizačních tunelech pod Manhattanem.



Pete69
Pete69
29 898 bodů
5
Po několikáté znovuzrození, oslizlý a rozložený Jason na lodi do New Yorku opět bezhlavě masakru každého, koho potká. Není to zrovna nejlepší díl, ale stále je to ještě průměrná vyvražďovačka s celkem podařenými krvavými efekty. Série se blíží ke konci a už se docela těším, až to budu mít za sebou.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3.5
Snad ještě větší hovadina než předchozí sestříhaná ''sedmička''. Jason v moři a on se na konci utopí v zaplavené stoce ve vodě po krk? Elektrický proud ani oheň mu neublíží a on po polití toxickou tekutinou řve jako malý? Co to k čertu mělo být s tím malým Jasonem Vorheesem ve vzpomínkách? Atmosféra byla minimálně šměšná a tento díl by nemusel ani vzniknout a nic by se nestalo. Takhle potupit a zesměšnit chudáka Jasona.
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Jason celkem jde, ale jinak film je kokotina. Proč si alespoň jednou nedaj trošku práce a nenapíšou pořádnej scénář. 29%

Dodatečné informace

Původní název:
Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan (více)
  • USA Pátek třináctého 8: Jason na Manhattanu
  • USA Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan
  • USA Pátek třináctého 8
Premiéra v ČR:
1. 3. 2024
Distributor:
SkyShowtime
Země původu:
USA
Rozpočet:
5 mil. USD
Tržby:
14 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Pátek třináctého 8: Jason na Manhattanu


Powered byJustWatch