Devítky

59%
Devítky

Snímek plný tajemství a záhad se skládá ze tří příběhů, které spolu na první pohled příliš nesouvisí. Herci Ryan Reynolds, Hope Davisová a Melissa McCarthyová se objevují ve všech epizodách, ale pokaždé ztvárňují jiné postavy.



Scénář:

kunafix
kunafix
20 052 bodů
8
Nejdřív mi to trochu připomínalo film 23, ale pak jsem zjistil, že to je docela něco úplně jinýho. Byl to film, kde byly různý světy - televizní svět, virtuální svět, svět drog, snů, realita a to všechno spolu bylo nějak propojený. Zdá se vám to psycho? Zdá se vám to zmatený? Taky že to je. Zmatený, jak kdyby to natočil Lynch. Ale míň poutavý. Přesto dost zajímavý.
ZkuKol
12 290 bodů
6
Velmi zajímavý nápad (ač ne úplně originální). Dobré zpracování (které se ale občas táhne a občas nudí). Slušné herecké výkony i vizuální stránka (ale zároveň nic co bychom už dříve neviděli). Ale potenciál tu je. Tak snad příště to bude víc než 60%.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Asi jsem tupej, ale moc jsem tento snímek nepochopil. Jediné, co stojí za zmínku je herecký výstup Reynoldse. Sice se v jeho případě nejedná o výstup, za který by si zasloužil nějaké ocenění, to v žádném případě, ale ten chlápek mí zkrátka charisma, na kterém dokázal utáhnout téměř celý tento rádoby sci-fi snímek. Ovšem tím výčet kladů, nebo spíše kladu končí. Zbytek je jen nuda, která se snaží zaujmout zamotaným a jak již bylo zmíněné výše, šokující pointou. To se ovšem nestalo, protože scénář je až moc plytký a děravý a samotné zpracování je absolutně nijaké, na úrovni televizního snímku, takže obrovská nuda.

Dodatečné informace

Původní název:
The Nines (více)
  • USA Devítky
  • USA The Nines
  • USA Deviatky
  • USA I dynami tou enn9a
  • USA Número 9
  • USA The Nines - Dein Leben ist nur ein Spiel
  • USA Untitled John August Project
Země původu:
USA
Čeština:
Devítky je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch